Ai dificultăți în a te înțelege?

Unul din cele mai comune obstacole de care oamenii au parte atunci când își doresc să se cunoască mai bine are legătură cu lipsa de activități practice combinată cu așteptarea că lucrurile se vor întâmpla imediat.

» Oamenii cred că în cele din urmă își vor cumpăra casa la care visează …

» Oamenii cred că în cele din urmă vor ajunge să aibă îndeajuns de multe resurse încât să-i ajute pe alții …

» Oamenii cred că în cele din urmă vor mânca mai sănătos și vor avea mai multă grijă de ei …

Oamenii cred că în cele din urmă viețile lor vor deveni mai bune. Însă e doar o așteptare care de cele mai multe ori nu e conectată la nicio activitate practică. Obiceiuri, dedicare și consistență sunt doar câteva din lucrurile care trebuie implementate în activitățile zilnice pentru a face așteptările legate de viitor să devină o realitate a momentului prezent. Și probabil că ai auzit sau citit asta de foarte multe ori.

Însă e adevărat! ZERO așteptări devin realitate atunci când nu există acțiuni care să facă schimbarea să se producă. Așadar, obstacolele nu doar că rămân parte din viața ta, însă acestea se multiplică.

Dacă nu mănânci sănătos, ajungi să fii gras sau obez, să ai probleme cu dantura, să ai tensiunea crescută, colesterolul peste limite, probleme cu inima, diabet, osteoporoză și așa mai departe.

Dacă nu știi să economisești bani, vei avea probleme cu banii, nu vei putea să fii relaxat, vei avea probleme în familie, poate chiar vei divorța.

Cu cât ai mai multe obstacole, cu atât generezi mai multe obstacole.

Însă nu trebuie să fie așa pentru tot restul vieții tale. Nu trebuie să ai o viață construită în jurul acestor obstacole. Viața ta poate deveni mai bună și, fie că-ți place sau nu, ești singurul responsabil pentru felul în care viața ta va fi anul viitor pe vremea asta.

Cum să îți schimbi viața prin înțelegerea mai bună a propriilor convingeri

Cum să îți schimbi viața prin înțelegerea mai bună a propriilor convingeri
Cea mai populară unealtă
Cumpără

Sunt 4 activități practice incluse în această unealtă și oricine poate beneficia de pe urma acestora: antreprenori, freelanceri, manageri, angajați, părinți, etc. Unealta este structurată în 3 părți, iar la sfârșitul fiecărei părți vei găsi activități practice specifice. Exercițiile asociate acestei unelte sunt următoarele:

  • Primul exercițiu: Care sunt durerile tale actuale
  • Al doilea exercițiu: Identifică-ți convingerile
  • Al treilea exercițiu: Care sunt convingerile cu care ești satisfăcut
  • Al patrulea exercițiu: Varianta ta mai bună

Formatul fișierelor: PDF Editabil

Această unealtă te va ajuta să…

1. Înțelegi cum îți sunt formate convingerile.

2. Îți identifici convingerile cu ajutorul unor activități practice.

3. Înveți cum să abordezi lucrurile diferit prin faptul că înveți să te uiți la ele diferit.

Ți-am pregătit o mostră 💚

Completează formularul de mai jos și primești pe email prima parte din unealta de mai sus împreună cu exercițiul asociat acesteia.

Prenume(Required)
Email
Politică

Depășește-ți eficient obstacolele folosind unelte personalizate

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”unelte” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”10″ offset=”0″ columns=”2″ column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”no” show_rating=”no” show_buttons=”no” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]