Am învățat cum să spun NU

David nu presupune lucruri – adresează întrebări

Am găsit în David exact ce așteptam de la un mentor: dorința de a-și împărtăși abilitățile, cunoștințele. și expertiza. Și se descurcă de minune.

Sunt capabilă să apreciez activ, constant lucrurile bune din viața mea. Mă pot bucura de neașteptat, chiar și atunci când nu este ceea ce mi-am dorit în primul rând.

Mi-a crescut stima de sine, alegând să mă privesc într-o lumină pozitivă. Mă simt puternică. Am devenit mai receptivă la informații noi, fiind capabilă să mă bucur să încerc lucruri noi fără să îmi fie teamă de eșec.

Alina Sandu, Antreprenor

Cam ăsta-i David: un tip care-ți sare în ajutor fără a-i cere asta și fără a pretinde nimic în schimb. David are însă idei și nu doar atât. El creionează în jurul unei idei, un plan minuțios pe care apoi îl aplică cu tenacitate. Mă bucur sincer că l-am cunoscut.

Vlad Tănase, Alergător, triatlet, fundraiser

Ghidul Antreprenorului Online

Mi-a plăcut ideea cărții lui David încă de când mi-a povestit despre ea. Este un ghid pentru toți cei care sunt la început de drum și nu au deloc cunoștințe în legătură cu afacerile în mediul online. Recomand tuturor care au nevoie de ajutor în drumul lor către antreprenoriat.

Laurențiu Mihai, Antreprenor

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.

Pe David Mitran l-am cunoscut întâmplător în noiembrie 2017 când mi-am deschis propria firmă de publicitate. Căutam la acea dată informații despre structura discursului și am ajuns pe site-ul lui. Stric întâmplător, dar absolut potrivit! Pentru că tot ceea ce am început să citesc m-a prins și de atunci nu m-am mai desprins. Am pornit o colaborare să vedem dacă putem lucra împreună și am prins rădăcini. Pentru că a reușit să îmi pună rotițele minții în funcțiune și asta mi-a plăcut cel mai mult. Am început să facem împreună o strategie iar eu să gândesc, mai mult, mai intens și mai open mind. Mi-a fost greu la început să mă țin de termene și simțeam că mă stresează dar apoi am început să văd că doar așa funcționează lucrurile în direcția bună. Dacă te ții de termene și le respecți.

A început să îmi dea de lucru și dacă am încercat să “fușăresc” pe sistemul românului cu – nu am timp – el m-a prins imediat. Și asta mi-a plăcut și îmi place în continuare pentru că m-a făcut să mă corectez singură și să conștientizez că dacă îmi bat joc de ceva, îmi bat de fapt joc de mine și de afacerea mea. Am învățat și încă învăț să pun multe întrebări și să găsesc răspunsuri pentru că astfel reușesc să identific cele mai bune soluții.

Pe David Mitran l-aș descrie: optimist, răbdător și încrezător în oamenii cu potențial! Iar modul lui de lucru este simplu: eficient, serios și plin de viață!

Iulia Stupinean, Antreprenor

David m-a impresionat mereu cu spiritul său antreprenorial. Proiectele pe care le-a dezvoltat sunt consistente și aliniate cu nevoile actuale ale pieței. Entuziasmul său este ascuțit, iar instrumentele de lucru pe care le folosește sunt eficiente și ușor de implementat. Este o placere sa lucrez cu el, admir profesionalismul cu care isi face meseria.

Cristian Toaxen, Sales Training Team Coordinator

David este un profesionist desavârșit. Procesul lui este unul bazat și structurat pe acțiune, gandiți totul la început și după trebuie doar să acționezi. Te va bate la cap, va pune presiune pe tine, va cere să-ți asumi anumite lucruri și te va scoate din comfortul tău dar totul pentru a te dezvolta. Aș putea să înșirui toate calitățile lui dar cel mai bine e să le descoperi. Spun doar că te va putea ajuta pe toate planurile. Eu sunt câștigat că ne-am cunoscut și că atât cât a avut timp cu mine a reușit să-mă schimbe în bine din punct de vedere profesional și nu numai. Am învățat multe lucruri și pentru asta, David îți mulțumesc!

Mihai Ciucă, Instructor dans

Când am început ca antreprenor, am descoperit că cel mai simplu mod de a învăța și de a prospera în acest mediu a fost să învăț de la cei mai experimentați decât mine.

Am fost norocoasă să-l cunosc pe David devreme în călătoria mea, iar timpul a arătat că aveam multe de învățat de la el. Are un set larg de tehnici de rezolvare a problemelor și o abordare orientată către rezultate, care au adus multă valoare în dezvoltarea proiectelor mele.

De obicei, mă îndreptam către el în zilele în care simțeam că nu există o soluție evidentă la problemele cu care mă confruntam și de cele mai multe ori mă ajuta să-mi imaginez un pas următor foarte ușor.

Dar cea mai mare provocare pe care m-a ajutat s-o depășesc a fost adaptarea la realitățile mediului de afaceri în care pășisem. Multă vreme m-am străduit să mă adaptez noului meu rol, care era atât de diferit de cel de angajat, dar nu putea fi la fel de idealist, așa cum mi-am imaginat-o când am pornit pe propriul meu drum.

Mediul de afaceri românesc vine cu o multitudine de provocări, iar tranziția din mediul corporatist în lumea micilor antreprenori se poate dovedi copleșitor fără o persoană care să te ghideze. Cu ajutorul lui am putut filtra între ceea ce era cu adevărat important pentru afacerea mea și acele alte domenii în care trebuiau făcut compromisuri pentru a-mi economisi timp, bani și mai ales energie.

Corina Cloșcaru, Antreprenor