Project Description

CUM SĂ ÎȚI SCHIMBI VIAȚA

FORMAT DIGITAL | DESCARCĂ MOSTRĂ

Îmbunătățiri practice zilnice

Dacă ar fi să îți îmbunătățești un aspect al vieții tale, pe care ai alege să îl îmbunătățești? Pe cel personal sau pe cel profesional?

Ai alege să ai mai mulți prieteni și să îți trăiești viața în tot felul de cercuri sociale? Sau ai alege să muncești constant și să construiești un imperiu?

Pentru mine, niciunul din cele anterioare nu reprezintă o direcție.

Nu am fost niciodată interesat de construirea unui imperiu – nu vreau să fiu bogat. De asemenea, în același timp, nu vreau să am sute de prieteni – sunt mai mult decât fericit cu puțini prieteni apropiați cu care pot discuta orice îmi doresc.

Iar tu s-ar putea să îți dorești altceva, lucru care este total perfect.

Nimeni nu poate să îți spună ce este important pentru tine. Ce este important pentru tine depinde de ce îți dorești de la viața pe care o trăiești.

Îmi doresc să am timp pentru proiectele mele, îmi doresc să merg la workshop-uri și să întâlnesc oameni interesanți, îmi doresc să îmi creez propriul stil de viață bazat pe provocări interesante precum acelea pe care le-am setat în 2017.

Așadar, pentru mine este important să pot să echilibrez aspectele personale și profesionale.

Mai mult de atât, vreau să le pot echilibra între ele, nu doar pe fiecare în parte.

Cum îmi echilibrez aspectul profesional al vieții mele? Prin faptul că nu iau un job de la 9 la 5 în care să fiu un robot și să mă plictisesc cu sarcini simple și stupide. Prin faptul că am propriile proiecte conectate la lucrurile pe care îmi doresc să le învăț și pe care iubesc să le fac.

Cum îmi echilibrez aspectul personal al vieții mele? Prin faptul că petrec timp cu mine la fel de mult precum timp cu prietenii și familia. Atunci când pot să adaug valoare vieții mele – iar acea valoare fiind rezultat al timpului pe care îl petrec cu mine – pot să adaug valoare vieților celorlalți.

0
Cuvinte scrise
0
Capitole
0
Noi obiceiuri
0
Noi abilități
0+
Cititori
Despre autor • David Mitran
Despre autor • David Mitran
David Mitran consideră că atingerea visurilor are foarte mare legătură cu felul în care ne setăm obiectivele și cu cât de bine acestea sunt conectate la stilurile noastre de viață, indiferent de cât de mari ar fi obstacolele.