Îți dorești să lucrăm împreună?

Primul pas este cu adevărat important.

Completează formularul de mai jos și, în cazul în care consider că te pot ajuta, vom avea o conversație scurtă, de 15 minute, înainte de a începe să lucrăm împreună. În cazul în care nu te pot ajuta, revin către tine cu un email și îți comunic câteva lucruri.

Cum arată o sesiune de coaching?

Sesiunile de coaching sunt foarte diferite, atât pentru că pot avea durate de timp diferite, cât și pentru că mă pliez pe oamenii cu care lucrez. Astfel, sunt șanse mari ca interacțiunea pe care o am cu tine, într-o sesiune de coaching, să fie complet diferită de interacțiunile pe care le am cu alți oameni.

Însă îți pot spune că sesiunile de coaching au în spate același proces, indiferent care sunt rolurile pe care le au oamenii cu care lucrez (antreprenor, manager, părinte, instructor de dans, triatlet, etc). Tot ce fac în acest proces este să adresez întrebări și să ascult răspunsurile pe care le primesc, astfel încât să mă asigur că înțeleg. Dacă nu înțeleg realitatea persoanei pe care o ajut, de fapt nu am cum să ajut.

Întrebările nu sunt aceleași pentru toată lumea. Nu am o listă de întrebări și nici nu cred că ar fi sănătos să am o astfel de listă. Oamenii sunt diferiți și ar fi absurd să cred că aceeași întrebare obține aceleași răspunsuri de la toată lumea. Am învățat asta devreme și am renunțat la a încerca să am control – până la urmă, lista respectivă de întrebări nu ar fi nimic mai mult decât o formă de control.

Structură

Sunt trei tipuri de sesiuni de coaching prin care putem trece împreună:

1. Sesiunea de 60 de minute
DISPONIBILITATE: Skype/Zoom

În comparație cu următoarele două sesiuni, aceasta este cea mai ineficientă. Timpul ne este foarte limitat și vei fi mult mai în avantaj dacă vei achiziționa o unealtă. Costul unei unelte este de aproape 4 ori mai mic decât costul unei sesiuni de o oră de coaching, iar fiecare unealtă vine cu multă informație practică și cu 3-6 exerciții conectate la informația practică. Așadar, dacă te gândeai la o sesiune de 60 de minute de coaching, poate că ar fi mai bine pentru tine să-ți reevaluezi decizia și să arunci un ochi peste uneltele disponibile. În această sesiune ne auzim și ne vedem doar pe Skype sau Zoom.

2. Sesiunea de 180-200 de minute
DISPONIBILITATE: Skype/Zoom sau față în față

Este sesiunea din care în să storci cel mai eficient informație de la mine, pentru o problemă specifică pe care o ai. Pentru a fi pregătit pentru această sesiune, te rog să te gândești la trei direcții din viața ta, în care obstacolele par să se fi multiplicat rapid în ultima perioadă sau în care nu ai găsit o cale de scăpare, cu toate că ai încercat multe lucruri. Pentru fiecare din aceste trei direcții, fă-ți o listă cu zece întrebări și fii pregătit să îți deschizi mintea. În această sesiune ne putem auzi și vedea pe Skype sau Zoom, sau, în cazul în care avem disponibilitate amândoi, ne putem întâlni față în față.

3. O lună de coaching
DISPONIBILITATE: Skype/Zoom și față în față

Luna de coaching este gândită pentru acele persoane care își doresc o soluție long-term și care vor să își continue procesul de dezvoltare și după ce perioada de coaching s-a terminat. În timp ce la sfârșitul sesiunilor de 60 și de 180-200 de minute, te voi lăsa cu sfaturi și acțiuni practice, luna de coaching se finalizează cu informații și activități practice organizate sub forma unei unelte. Astfel, la două săptămâni după ce luna de coaching s-a sfârșit, îți voi trimite pe email un document PDF cu informație și activități practice care să te ajute să continui eforturile începute în luna de coaching.

În luna de coaching, sesiunile sunt următoarele:

  • Prima sesiune: 180-200 de minute pe Skype/Zoom;
  • A doua sesiune: 5 ore față în față;
  • A treia sesiune: 180-200 de minute pe Skype/Zoom;
  • A patra sesiune: 5 ore față în față sau pe Skype/Zoom.

Mențiuni generale

Pentru luna de coaching, te rog să ai în vedere următoarele:

  • Unealta pe care o primești la sfârșitul lunii: voi avea nevoie de cel mult două săptămâni pentru a o crea – toată informația și activitățile din unealta respectivă vor fi gândite special pentru tine. Vor fi personalizate pe nevoile tale.
  • În urma fiecărei sesiuni, vor exista activități practice pe care va trebui să le duci la bun sfârșit până la sesiunea următoare (ceea ce înseamnă că vei avea la dispoziție 5-6 zile) – asigură-te că ai timp și că vrei să investești timp.
  • În cazul în care, la sfârșitul lunii de coaching, decizi că mai ai nevoie de încă o lună, unealta o vei primi la sfârșitul celei de-a doua luni, după ce colaborarea a luat sfârșit. Numărul maxim de luni consecutive de coaching este trei. După trei luni, oricare ar fi rezultatul la care ajungem, ne oprim pentru cel puțin șase luni. Consider că este foarte important să lași lucrurile să se manifeste și să vezi cum te descurci fără ajutor extern.
  • Pentru sesiunile față în față, de obicei îmi asum costurile. Mă deplasez în orașul tău, îmi plătesc chirie și mâncare, mă ocup de închirierea unui spațiu pe care să-l avem disponibil pentru sesiunea de coaching. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la direcțiile ăstea. Excepție face situația în care trebuie să mă deplasez într-o altă țară – cel mai probabil, voi solicita contravaloarea biletului de avion și posibil a chiriei pentru o noapte. Desigur, în care ești dispus, poți face tu aceste eforturi.
  • Sesiunile de 5 ore, pot avea o oră în plus sau în minus, în funcție de cum decurg lucrurile.

Acestea fiind spuse, completează formularul de mai jos.