David Mitran

Ajut companiile să își dubleze veniturile și angajații să lucreze mai bine și mai repede. Ești curios cum fac asta?

David Mitran

Ajut companiile să își dubleze veniturile și angajații să lucreze mai bine și mai repede. Ești curios cum fac asta?

Out-of-the-box actions make great businesses

De-a lungul anilor, mi-am dezvoltat numeroase abilități prin intermediul cărora pot ajuta angajații să performeze și companiile să evolueze. Ți-am pregătit câteva exemple, astfel încât să înțelegi mai bine cum putem colabora.

Ajut companiile să își dubleze veniturile

Peste 10 ani de experiență în munca directă cu antreprenori și persoane cu rol decizional își spune cuvântul. M-am implicat în industrii precum medical, beauty, finanțe, dezvoltare personală, IT & Mobile, sport & nutriție, fundraising, voluntariat & ONG, translații, agenții de marketing și publicitate. Implicarea mea trece dincolo de online și influențează procesele de business și de vânzări, astfel încât evoluția companiei să nu fie divizată.

Mă implic activ în felul în care funcționează un business, în direcții precum PPC, SEO, Social Media, Branding, Website design & Maintenance, Strategii de marketing & business, ocupându-mă totodată de implementarea acestora.

Ajut angajații să performeze

Folosesc instrumente și unelte de coaching prin care să înțeleg obstacolele oamenilor, iar apoi intrăm împreună într-un proces prin care identificăm piesele de puzzle lipsă ca, în cele din urmă, să le punem în locul care le-a fost destinat. Lucrez îndeaproape cu oamenii care se simt blocați în situații în care soluțiile par să fie inexistente și înaintez către convingerile limitative ale oamenilor cu scopul de a le demonta.

Sunt atent la limbaje, comportamente și obiceiuri pentru a identifica nucleul problemei dincolo de zgomotul de suprafață. Fac asta cu multă răbdare și ascultare activă.

Completează formularul de mai jos pentru a colabora

"(Necesar)" indicates required fields

Email(Necesar)
Cum te pot ajuta?(Necesar)