Published On: 22/04/20172.6 min read

Inspirația asta. Trebuie să fie ceva special cu adevărat…

Se spune că e mereu acolo când ai nevoie de ea. E mereu disponibilă pentru tine și tot ce trebuie să faci este să începi să lucrezi. Ca și cum ar fi atât de simplu…

Adică, cum? Încep să scriu titlul articolului și apoi ce? Scriu cuvinte pur și simplu?

Să presupunem că am scris titlul și un paragraf. Nimeni nu citește doar un paragraf…

Cum ar trebui să mă ajute inspirația să scriu un articol valoros, cuprins din titlu, introducere, cuprins, și încheiere? Mai mult de atât, cum m-ar ajuta inspirația să scriu un articol atât de bun încât să te influențeze?

Ai încercat?

Inspirația este acolo, trebuie doar să începi.

Întotdeauna este timp, trebuie doar să-l organizezi.

Fiecare schimbare începe cu tine.

Succesul depinde de fiecare pas mic pe care-l faci.

[…]

Sunt sigur că ai auzit anterior aceste cuvinte puternice și de impact, însă ai încercat?

De câte ori ai luat un pix și ai început să scrii, fără să știi ce scrii? De câte ori ai calculat timpul pe care îl investești în activitățile tale? De câte ori ai schimbat ceva la stilul tău de viață și apoi să-i inspiri pe ceilalți cu schimbarea ta?

Încetează să te plângi și fă ceva!

Fă ceva pentru ca inspirația să vină, timpul să existe, și succesul să fie al tău. Fă ceva pentru a obține lucrurile pe care ți le dorești. Altfel, dacă aștepți, vei avea doar așteptări.

Pentru fiecare secundă în care aștepți îți creezi așteptări care nu vor deveni niciodată reale. Visul pe care îl ai de când erai mic va rămâne o așteptare. Consideri că ai nevoie de ceva special (naiba știe ce) pentru a-ți transforma visul în realitate.

Poate că ai nevoie să-ți termini studiile. Apoi, poate că ai nevoie de un loc de muncă care, mai apoi, să fie și bine plătit. Poate că după ai nevoie de context. Și în final, poate că ai nevoie de timp.

Iar atunci când ajungi în final să ai timp, realizezi că ai 70 de ani și că visul pe care îl aveai când erai adolescent a rămas în mintea unui adolescent care credea că are nevoie de ceva special.

Tu ești acel ceva special

Îți vei finaliza studiile. Vei avea un loc de muncă bine plătit. Și va veni și timpul. Însă nu timpul în care îți vei vedea visul transformat în realitate. Ci mai degrabă timpul în care vei regreta că ai așteptat atât de mult.

De fapt, acel ceva special pe care-l cauți s-a întâmplat cu ceva timp în urmă.

S-a întâmplat atunci când mama ta ți-a oferit viață. Ești singurul lucru de care ai nevoie pentru a-ți atinge cele mai mari visuri.

Ești responsabil pentru visurile tale. Tu și nimeni altcineva.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.