Published On: 10/10/20162.1 min read

Prima și prima și prima dată când am vorbit în fața unor oameni a fost în cadrul unei asociații studențești, în anul 2012. Iar prima dată când mi-am organizat propriile evenimente (foarte mici, ce-i drept – erau 7 participanți) a fost într-o cafenea, undeva în anul 2013.

De atunci, am tot avut activitate în fața oamenilor în fiecare an. În 2014 am ajuns la 11even experiences și TEDxYouth. În 2015 am avut propriile ateliere pe durata a câteva luni și am ajuns la evenimente organizate de alții, printre care și LEADERS School.

Iar acum, în 2016, cea mai importantă activitate este cea la care urmează să mă duc: a 3-a ediție de toamnă a conferințelor Bookland.

Voi fi atât moderator, cât și speaker

Conferința durează 5 zile, de luni până vineri, adică de pe 10 până pe 14 septembrie 2016 și are loc în Facultatea de Agronomie din Craiova, Aula Buia. Și are loc între orele 14:30 și 16:30, în fiecare zi.

Ca moderator, voi veni cu un prieten bun pe scenă, iar ca speaker (rol pe care îl am vineri) sunt convins că o să vin cu informație valoroasă pentru cei din sală. Sper doar să găsesc tineri receptivi, iar speakerii să transmită informație de calitate prin cuvintele lor.

Apropo de speakeri, mi s-a părut amuzant, miercurea trecută când, am primit lista cu toți speakerii și din cei 19 (sunt 20 cu tot cu mine, câte 4 în fiecare zi) am recunoscut 12.

Conferința este una de dezvoltare personală, cu speakeri din diverse domenii, care ar trebui să-și structureze mesajul astfel încât să ajungă la tineri cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani.

Printre cei 12 speakeri pe care deja îi cunosc, sunt câțiva pe care nu i-am mai văzut vorbind în public până acum și sunt curios cum se vor descurca. Iar pe alți doi abia aștept să-i văd vorbind pentru că știu că vor livra informație de valoare (Cristian Toaxen și Daniel Botea).

Dacă te simți tânăr și vrei să participi la conferința Bookland, nu numai că participarea este gratuită, însă organizatorii au premii pentru tine care includ o vacanță într-o tabără culturală, o tabletă și o bicicletă Pegas.

Unde te înscrii? Niciunde. Intrarea este liberă și ești așteptat acolo.

Ne vedem azi la 14:30. Mâine la fel. De fapt, până vineri între 14:30 și 16:30.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.