Published On: 01/07/20163.1 min read

În urmă cu două săptămâni m-am decis să fac o pagină de Facebook care să fie dedicată cărții Ghidul Antreprenorului Online, pe care am scris-o anul acesta. Și am început să postez acolo citate extrase din carte.

S-au strâns 10 citate, așa că m-am decis să le pun pe toate într-un articol. În ordinea postării lor, acestea sunt următoarele:

1. Din momentul în care descoperi o modalitate prin care să îi ajuți pe ceilalți prin intermediul pasiunii tale, vei știi care sunt oamenii pe care poți să îi ajuți și astfel vei avea o direcție de acțiune prin care să îți dezvolți afacerea.

2. Brandul personal nu înseamnă doar să fii pasionat. Ci înseamnă ca ceilalți să îți cunoască pasiunea și totodată să se implice în acele activități reprezentate de pasiunea ta.

3. Va trebui să faci oamenii să aibă încredere în propriul tău brand, iar apoi, pentru că au încredere în tine, își vor schimba atenția și pe produsele tale.

4. Nu este îndeajuns să știi ce îți place să faci. Ceea ce contează, mai mult de atât, este cum îi ajuți pe ceilalți cu ceea ce îți place să faci. Altfel vei muri de foame.

5. Din momentul în care ai creat în jurul tău o comunitate de oameni care rezonează cu ideile tale, înseamnă că i-ai făcut să îți înțeleagă gândurile și pasiunea. Acela este momentul în care aceștia vor avea încredere în tine.

6. De fiecare dată când ajuți pe cineva, oricât de mică ar fi măsura în care se întâmplă acest lucru, respectiva persoană se va întoarce la tine pentru că va știi că o vei ajuta din nou. Această senzație va crea o rutină. Problemă – soluție – satisfacție.

7. Pentru a putea livra un mesaj fără prea mult efort, este important să știi către cine îl livrezi. În caz contrar, mesajul va ajunge „la toată lumea” sau, altfel spus, la nimeni.

8. Cu cât creezi mai mult conținut și cu cât vorbești mai mult despre lucrurile care te pasionează, cu atât pasiunea și afacerea ta vor ajunge la mai multă lume. Iar în interiorul cuvântului „lume” se află mentori, parteneri, colaboratori și așa mai departe.

9. Tot ceea ce faci este pentru ceilalți. Dacă pentru o secundă ai crezut diferit, atunci ai pierdut. În schimb, rezultatul a ceea ce faci pentru ceilalți ajunge să îți revină ție.

10. Nimeni nu are o formulă magică ce poate să funcționeze pentru toată lumea. Fiecare are propria lui formulă magică. Și a ajuns la ea testând foarte mult, comunicând foarte mult.

Ce este Ghidul Antreprenorului Online?

Ghidul Antreprenorului Online este cartea ideală pentru începători, în care am reușit să conecteze informația necesară dezvoltării și consolidării unei afaceri în mediul online.

Cartea îți folosește atunci când:

» vrei să știi cum să îți identifici cea mai puternică pasiune și cum să o ambalezi astfel încât să găsești clienții care să te plătească pentru ea;
» vrei să știi cum să aduci vizibilitate pasiunii tale astfel încât să nu trebuiască să depui efort constant în căutarea clienților;
» vrei să știi cum să devii un punct de reper și o autoritate pentru ceilalți în domeniul în care se află pasiunea ta;
» vrei să înveți să creezi parteneriate astfel încât pasiunea ta să fie promovată de ceilalți;
» vrei să depășești pragul de început în antreprenoriat și să pornești prima ta afacere în mediul online.

CUMPĂRĂ GHIDUL ANTREPRENORULUI ONLINE

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.