Published On: 13/07/20151.7 min read

Mereu mi-a plăcut să transmit, într-un fel sau altul, un gând pozitiv către Univers. Și de data asta sper să reușesc din nou, cu inițiativa pe care am avut-o. Acum vreo 10-12 zile mi-a venit o idee și am zis s-o pun în aplicare instant, chiar dacă aveam altele de care mă ocupam. Atât de mult mi-a plăcut să descopăr poveștile bloggerilor.

Mi-am făcut o listă de bloggeri, le-am căutat datele de contact și le-am trimis un e-mail prin care le-am propus să colaborăm pentru a scoate un material motivațional. Și a ieșit ceva care mie-mi place tare mult. Sunt foarte mulțumit rezultat.

E-book-ul a fost gândit în scopul de a te face pe tine, cititorul, să prinzi mai mult curaj și să acționezi. Eu sunt de părere că fiecare dintre noi este unic, ceea ce mă face să cred că transmitem lucrurile într-un mod unic, iar tocmai din acest motiv mi-ar plăcea să te văd și pe tine scriind și exprimându-te.

În acest e-book vei descoperi poveștile a 48 bloggeri care mie-mi plac mult, din diverse motive: fie modalitatea în care livrează mesajul este una foarte bună, fie sunt la început de drum și fiecare pas pe care îl fac către succesul lor pare să aibă foarte mult impact, fie au ceva al lor care te face să rămâi lângă ei. Și motivele pot continua.

Îmi doresc ca din acest e-book să rămâi cu cel puțin un gând pozitiv și cel puțin un blogger pe gustul tău, care să te impresioneze atât de mult, încât să ai curajul să-l contactezi și să schimbi două vorbe cu el.

Cumpără și tu Poveștile Bloggerilor doar pentru 14 LEI.

[add_to_cart id=”7298″]

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.