Published On: 02/04/20152.3 min read

Începuturile mele ca blogger își au originile undeva prin anul 2009, momentul în care mi-am făcut un blog, pentru prima dată, pe platforma wordpress.org. Până atunci eram pasionat de forumuri și de website-uri și-mi tot băgam nasul prin HTML.

Și totul a început din dorința de a avea un jurnal. Dorința asta era prezentă de ceva timp, însă când doream să scriu ceva într-un carnețel, nu scriam mai mult de 2-3 pagini. Și am încercat și în online, fără să știu cu ce se mănâncă, fără să știu ce implică. Și din 2009 până în 2012 am tot scris în jurnalul meu online, de care doar foarte puțină lume știa.

Și pentru că acele puține persoane care citeau ce scriam mă tot încurajau să fac blog-ul public, m-am decis că în 2012 ar fi timpul să fac ceva schimbări. Și de acolo până în prezent povestea este știută.

De-a lungul timpului, prin intermediul celor scrise pe blog, lumea ajungea să mă cunoască din alte puncte de vedere și astfel am ajuns să vorbesc la diverse evenimente și să fiu apreciat pentru perseverența mea.

Am ajuns să fac parte și să mă implic într-o comunitate a blogger-ilor și am cunoscut oameni cu care anul trecut am organizat prima ediție a conferinței Craiova2Online.

Ce se întâmplă la această conferință?

Noi, organizatorii, strângem bloggeri de prin toată țara, cu diverse vârste și experiențe în comunitatea de bloggeri, care să împărtășească informații cu cei ce doresc să afle mai multe.

Anul acesta conferința Craiova2Online se află la a doua ediție și vor fi 6 invitaţi, alături de un prezentator, la randul lui blogger din Craiova:

  • Blogger licean;
  • Blogger student;
  • Bloggeriță absolventă;
  • Blogger/bloggeriță de nișă;
  • Unexpected blogger – un blogger surpriză, la care nu se așteaptă nimeni;
  • Un blogger de top din România, venit din Bucureşti.

Pentru că anul trecut am fost și eu printre speakeri, am ales ca anul acesta să nu vorbesc din nou, ci să ofer și altora posibilitatea de a povesti din proprie experiență.

Astfel că dacă vrei să afli mai multe care este treaba cu blogosfera în Craiova, dar și în România, dacă vrei să vezi ce beneficii în poate aduce un blog și totodată dacă ești curios de experiența altora în acest sens, atunci vino marți, pe 7 aprilie, la ora 10:00, în incinta instituției Filarmonica Oltenia, sala Filip Lazăr.

Partenerii conferinței sunt Asociația Evolve, ASBO – Asociația Bloggerilor Olteni și bineînțeles gazdele conferinței, lucru care va fi evidențiat pe afiș, pe site-ul evenimentului și în toate comunicările legate de conferința Craiova2Online.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.