Published On: 22/11/20142.5 min read

Un vorbitor motivațional sau inspirațional este unul care reușește să motiveze sau să inspire audiența în a face ceva, de obicei o schimbare. Și cu siguranță există foarte mulți vorbitori motivaționali foarte buni în întreaga lume, însă sunt câțiva care m-au impresionat și am împărtășesc și cu voi câteva informații în acest sens.

Tony Robbins

Tony este un vorbitor foarte pasionat și iubește să vadă oamenii atingându-și obiectivele și să fie și mai împliniţi decât sunt. De asemenea, Tony Robbins înțelege psihologia succesului: „acum mult timp, am realizat că succesul lasă indicii și oamenii care au parte de rezultate uimitoare fac lucruri specifice pentru a crea rezultatele respective”.

Citat preferat: Change is innevitable. Progress is optional.

Discurs preferat: Tony Robbins’ TED Talk

Nick Vujicic

Probabil toată lumea care îl ascultă pe Nick va fi foarte inspirată. Nick Vujicic s-a născut fără brațe și picioare și cu toate acestea este o persoană foarte fericită ce își trăiește viața cu zâmbetul pe buze. În discursuri este foarte amuzant și își aduce o doză mare de ironie asupra propriilor probleme, acesta prezentând prin prisma discursurilor lui importanța determinării și cum niciodată nu trebuie să te dai bătut.

Citat preferat: Dacă nu poți obține un miracol, devino unul.

Discurs preferat: No arms no legs no worries

Zig Ziglar

Pe lângă faptul că este un vorbitor motivațional foarte bun, este și un autor foarte talentat, acesta călătorind în ultimii 45 de ani peste 6 milioane de km, în toată această călătorie transmițând mai departe gânduri pozitive și cultivând energie.

Citat preferat: Ceea ce vrei să obții prin atingerea obiectivelor nu este la fel de important ca ceea ce vrei să devii prin atingerea obiectivelor.

Discurs preferat: I really hate my job

Bob Proctor

Considerat ca fiind unul din cei mai buni vorbitori pe subiectul „cum să devii bogat”, Bob Proctor învață oamenii cum să facă să își dezvolte abilitățile ascunse care să-i ajute să-și îmbunătățească fiecare domeniu al vieții. Bob Proctor și-a focusat întregul efort pe a ajuta oamenii să prospere.

Citat preferat: Gândurile ajung să fie obiecte. Dacă poți vedea ceva în minte, vei ajunge să-l ții în mână.

Discurs preferat: Make a Paradigm Shift in Your Life

Harv Eker

Harv este un autor, om de afaceri și un bun vorbitor motivațional cunoscut pentru teoriile sale despre bogăție și motivație. De asemenea, este autorul cărții Secretele minții de milionar.

Citat preferat: Dacă vei face doar ceea ce este ușor, viața va fi grea. Dacă vei face ceea ce este greu, viața va fi ușoară.

Discurs preferat: Make the Mindshift to Create Wealth, Happiness, and Success

Aceasta este lista cu cei mai buni 5 vorbitori motivaționali din lume. Sper că ți-a fost de folos.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.