Published On: 17/11/20141.5 min read

Dacă în articolul anterior prezentam cele mai bune 5 discursuri TED, acum am onoarea de a anunța faptul că TEDxYouth este prezent în Craiova. Organizat de cei de la Interact, conferința TEDxYouth@CaleaUnirii va începe sâmbătă dimineața, la ora 10:00, pe data de 6 decembrie, la Universitatea din Craiova. Din păcate, se pare că biletele s-au vândut, pentru că numărul locurilor total disponibile este limitat la 100.

Cu toate acestea, dacă dorești să participi, poți să trimiți un mail la davidmitran [la] fiioptimist [punct] ro cu titlul „Participare TEDxYouth Craiova” și în cazul în care cineva nu poate să ajungă, vei fi contactat.

Ce este TED? TED este o organizație nonprofit ce se alimentează din sloganul „Idei care merită a fi răspândite” (Ideas Worth Spreading). Acronimul TED vine de la Technology, Entertainment, Design. De asemenea, există o conferință anuală TED în Long Beach, California și o conferință TEDGlobal în Oxford, Marea Britanie.

În cadrul conferinței de la Craiova din luna decembrie, tema aleasă de organizatori este „Unveiling the unfolding pathway to future”, iar vorbitorii vor fi următorii:

  • Andrei Lăcătuș (Shurubel) – Vlogger 10Lucruri
  • Radu Zernoveanu – Mastermind Consulting &Training, Mars Venus Coaching Romania
  • Andrei Ilie – Medic Stomatolog, Trainer
  • Cristian Toaxen – Trainer, consultant
  • David Mitran – Fondator “Fii Optimist”
  • Ariel Constantinof – Blogger, Fondator al “Tribului” de curieri pe biciclete din București

Dacă ai avut ocazia să afli din altă parte de conferința TEDxYouth@CaleaUnirii ce va avea loc pe 6 decembrie și ai cumpărat deja bilet, atunci ne vedem acolo. Dacă nu, atunci îmi cer scuze pentru că nu am scris articolul mai devreme.

Mai multe detalii despre eveniment, puteți găsi pe facebook la TEDxYouth@CaleaUnirii.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.