Published On: 19/10/20141.3 min read

Îți aduci aminte seminarul de luna trecută organizat de cei de la MixPanda? Ai fost acolo? În articolul precedent, explicam pe scurt ce înseamnă MixPanda, cui se adresează și cu ce se ocupă.

La sfârșitul lunii acesteia va fi din nou un seminar, cu o nouă temă în jurul căreia se vor afla discursurile, și anume curajul. Se va vorbi despre CURAJ, curajul de a face lucrurile așa cum trebuie, de a spune da sau nu, curajul de merge înainte, de a zâmbi, de a iubii.

Vor fi 5 vorbitori, iar durata întregului seminar va fi de două ore, timp în care vorbitorii vor împărtăși cu tine gânduri și experiențe personale prin care să-ți transmită ideea lor de curaj. Aceștia sunt următorii: David Mitran, Ana Maria Ionescu, Irina Gruia și Cristian Toaxen.

Dacă dorești să-i vezi și să-i auzi pe cei 5 vorbitori, hai la seminarul MixPanda din data de 27 Octombrie 2014, ora 17:30, la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman (sala mare) din Craiova. Participarea este gratuită!

De ținut minte că seminarul se va termina cu un cadou pentru una din persoanele prezente, condiția fiind să aveți almanahul MixPanda achiziționat.

Dacă dorești să participi, tot ce trebuie să faci este fie să completezi formularul de mai jos, fie să trimiți un mail la office@mixpanda.ro cu titlul Participare Seminar MixPanda Octombrie – Tema Curaj în care să specifici că o să fii acolo, cu câte persoane și un număr de contact pentru confirmare.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.