Published On: 16/09/20142 min read

Hai să te lămuresc în privința celor două cuvinte cheie din titlu, și anume seminar și MixPanda. Și pentru că ești atât de curios, voi începe cu MixPanda.

MixPanda este un concept ce își dorește să readucă în prim plan cuvântul Almanah, pe care sunt singur că foarte multe persoane l-au uitat. Termenul este pus în lumină prin intermediul unui produs extraordinar ce pune cap la cap informații atât de simple și totodată atât de esențiale pentru fiecare individ în parte. Pe scurt, cam asta reprezintă MixPanda, iar pe lung, poți afla mai multe de la ei de pe website sau venind la seminar.

Dacă ne referim la întreaga serie de seminarii vorbim despre motivație, dezvoltare personală, gândire pozitivă, sfaturi practice și multe altele. Dacă ne referim strict la seminarul de luna aceasta, vorbim despre fericire.

Dacă dorești să participi, tot ce trebuie să faci este fie să completezi formularul de mai jos, fie să trimiți un mail la office@mixpanda.ro cu titlul Participare Seminar MixPanda Septembrie – Tema fericire în care să specifici că o să fii acolo, cu câte persoane și un număr de contact pentru confirmare.

Seminarul va avea loc pe data de 30 Septembrie 2014, ora 17:30, la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman (sala mare) din Craiova. Participarea la seminar este gratuită.

Aproape că uitasem. Uite și lista vorbitorilor de luna aceasta:

  • Irina Gruia: Psihoterapeut;
  • David Mitran: Coach;
  • Alina Voinea: Maestru Reiki;
  • Ana Maria Ionescu.

Ne vedem acolo!

Uite câteva poze de la seminarul lunii august

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

Alege o unealtă

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email
Politică

Fără spam. Îți promit.