Published On: 07/03/20143.4 min read

De acum încolo nu trebuie să te mai simți prost în cazul în care ai nevoie de ceva. Tot ce trebuie să faci este să adormi deoarece înainte de a adormi poți să-i ceri Universului orice îți dorești prin a vizualiza ceea ce îți dorești. Poate suna destul de ciudat, insă aceasta pare să fie cheia.

Imaginează-ți cât de mulți bani poți să faci în timp ce dormi sau numeroasele beneficii pe care poți să le ai când stai în pat. Secretul și legea atracției sunt soluția tuturor problemelor din lumea asta. Si atunci, cine ar trebui să mai lucreze? Însă, îți propun să revii cu picioarele pe pământ și să citești în continuare, pentru că, în mod sigur, legea atracției nu funcționează așa.

Care poate fi secretul?

În mod sigur undele electromagnetice pe care le emite creierul tău atunci când gândești, pot să-ți aducă oamenii sau evenimentele de care ai nevoie în viață, însă acest lucru în mod sigur nu se întâmplă când dormi. Această lege a atracției a fost prezentată ca o formulă magică de multe ori, ce lucrează atunci când adormi, însă atunci când au promovat această formulă au uitat să menționeze ceva foarte important: lenea nu atrage nimic!

Dacă îți petreci întreaga viață vizualizând tone de bani fără să muncești pentru ei, atunci Universul nu-ți va da nici măcar o monedă. Secretul, dacă dorești să-l numești așa, constă în muncă multă, acceptarea provocărilor și a riscurilor, un sistem de convingeri solid și o voință puternică. Toate acestea adăugate la acea vizualizare despre care se tot discută.

Dacă întâlnești o persoană de succes, întreab-o cum a ajuns acolo și îți va menționa în mod sigur ce am menționat și eu mai sus, mai puțin partea cu lenea. Lenea nu a fost niciodată o opțiune și nici nu va fi pentru că, orice persoană de succes, nu a ajuns la nivelul la care este prin simplu fapt că a vizualizat banii și apoi, fără să facă nimic, i-a și avut.

Vrei să afli adevăratul secret? Universului nu-i plac oamenii leneși! Dacă vei înțelege cum alți oameni au reușit, vei descoperi secretul și îți vei da seama că secretul nu este nici măcar Universul și felul în care acesta te privește, ci tu! Nu cere universului lucrurile pe care ți le dorești, ci du-te și ia-le de unul singur din mâinile universului pe acelea pentru care ești pregătit să lupți!

Legea atracției: folosirea vizualizării

Posibil am mai scris câteva articole în care am menționat vizualizarea și importanța acesteia privind legea atracției, însă ce vreau să specific este că acestea trebuie folosite împreună pentru a avea maxim succes. Vizualizarea nu îți poate aduce mașina pe care ți-o dorești, însă dacă mai și muncești, atunci vizualizarea împreună cu munca asiduă în mod sigur îți va aduce mașină, casă, etc.

Dacă vizualizezi lucruri pozitive, atunci subconștientul va înțelege că asta este ceea ce îți dorești și te va ajuta, însă dacă treci peste partea cu vizualizarea obiectivelor tale, atunci mesajele pe care le transmiți subconștientului vor fi întortochiate.

Este ca și cum i-ai transmite subconștientului „vreau să obțin acel lucru, însă nu voi face niciodată pașii necesari pentru a ajunge mai aproape de el”. Am tot spus-o și o s-o repet: această lume n-a fost făcută doar pentru a visa. Visele sunt bune atât timp cât muncim. Visele sunt bune atât timp cât nu ne dăm bătuți. Visele sunt excelente atât timp cât știm cum să ne fructificăm acțiunile și să muncim până ajungem să ne îndeplinim visele.

Iar secretul ești tu.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.