Published On: 31/01/20142.1 min read

Nu aștepta! Timpul nu va fi niciodată potrivit

Provocarea Motivațională Ziua 31. Acest citat mă duce cu gândul la felul în care vrem ca totul să fie perfect, felul în care vrem ca fiecare detaliu pe care noi îl setăm să fie și în realitate așa cum noi l-am setat, ceea ce nu o să se întâmple niciodată. Și consider că citatul acesta se referă foarte mult la așteptările pe care noi le avem. Ne așteptăm ca totul să iasă perfect și nu doar că ne așteptăm ca totul să iasă perfect, ceea ce nu este o greșeală, însă așteptăm ca acea așteptare să se întâmple și nu facem nimic din punctul respectiv de vedere.

A aștepta ca ceva ce în mintea ta este perfect, să se întâmple, probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este undeva aproape de zero. Nu o să ai parte de ceva la un nivel perfect, cel puțin nu din prima și mai ales dacă lucrul respectiv nu l-ai făcut niciodată.

Degeaba simțim nevoia să stăm pe loc și să așteptăm considerând că lucrul respectiv va fi dintr-o dată mult mai bun, va fi îmbunătățit, și în loc să facem asta ar trebui ca pur și simplu să uităm nivelul la care se află ceea ce noi întreprindem și pur și simplu să pornim de la oricare ar fi nivelul respectiv și să-l îmbunătățim, să-i oferim valoare, prosperitate, imagine și așa mai departe.

Nu aștepta! Cu cât aștepți mai mult cu atât o să-ți fie mai greu să faci primul pas. Ține cont de o regulă și anume că primele 3 secunde sunt vitale în absolut tot ceea ce faci. Startul este cel mai important.

Însă, oricât de mult te-ai gândi că este vorba despre time management, nu este. Totul se rezumă la capacitatea ta de a împinge fiecare limită în exterior și de a continua să faci din ce în ce mai mult. Nu ai fost niciodată curios să vezi care îți sunt limitele iar atunci când le descoperi să pulsezi și mai mult să vezi ce se află dincolo de ele?

Motivează-te cu descoperirea elementelor care se află dincolo de limite și timpul va ajunge să fie de fiecare dată potrivit!

PS: Click aici și citește postarea inițială cu provocarea motivațională.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

Alege o unealtă

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ținem legătura pe e-mail. Completază formularul.

Prenume(Required)
Email
Politică

Fără spam. Îți promit.