Published On: 23/12/20132.1 min read

Încă puțin și întrăm într-un nou an, cu noi obiective, noi aspirații, noi vise. Din punctul meu de vedere, începutul lui 2014 trebuie să fie unul entuziast, plin de acțiune, un început care să reprezinte motivația necesară pentru tot restul anului. Pentru tine ce reprezintă anul care vine și cum ai ales să-l planifici?

În planificarea unei noi etape trebuie să ținem cont de câteva lucruri majore cum ar fi obiectivele pe care dorim să le atingem, motivația cu care întreprindem activitățile și motivul pentru care le întreprindem și eventual pașii prin care ajungem să îndeplinim obiectivele și aititudinea pe care o avem de-a lungul calatoriei. Am tot scris despre aceste etape, până acum, pe blog, așa că lansez către tine provocarea motivațională.

Nu, în acest articol nu vin cu provocarea. Acest articol are scopul de a te informa cu privire la provocarea motivațională ce urmează, însă nu vreau să rămâi doar curios, așa că voi veni cu câteva detalii. În fiecare zi din luna ianuarie vor fi implicate următoarele: citate motivaționale, analiză asupra citatelor respective împreună cu o introspecție, un îndemn și alte câteva elemente surpriză.

Nu dezvălui mai multe pentru că vreau să fii curios si nerabdător în același timp, așa că te las să descoperi pe 1 ianuarie despre ce va fi vorba.

PS: Având în vedere că luna ianuarie a trecut și că provocarea s-a terminat, în continuare găsești link-uri pentru fiecare zi în parte:

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.