Published On: 10/07/20121.8 min read

Wow! Destul de greu. Având în vedere că ultima bicicletă am avut-o acum câțiva ani, am destul de multe planuri cu bicicleta roșie. Vreau să călătoresc cât mai mult, să ajung cât mai departe, să fac un tur al orașului, poate chiar al țării, dar până acolo mai e.

În niciun domeniu nu poți începe de la sfârșit, nici măcar de la jumătate, e nevoie să parcurgi fiecare pas pentru ca toate sunt definitorii, așa că înainte de toate, vreau să ma împrietenesc cu ea, s-o cunosc mai bine, tocmai din acest motiv prima săptămână va fii una light, cu plimbări prin cartier și prin parcurile din oraș. Și da, mă refer la bicicleta roșie.

Având în vedere că sunt din Craiova, cu puțin antrenament pot ajunge la dunăre într-o singură zi, dar asta nu e nimic, vreau să călătoresc, vreau să observ, să fotografiez, să captez noi imagini pe care apoi să le transform în amintiri. Vreau să ajung în alte țări, sa explorez, să călătoresc, și toate acestea doar cu bicicleta roșie.

Dar să le luăm pe rând în ordine cronologică. Începând de la plimbări în parcuri vreau să ajung la explorărări de 1-2 zile ale orașelor vecine Craiovei, vreau să descopăr fiecare colț al orașelor respective, iar nimic ce poate fii traversat cu o bicicletă să rămână netraversat. În continuare, vreau să ma extind, sa ajung în cât mai multe orașe din țară după care chiar un tur al României, sper doar să fie o bicicletă capabilă pentru că voință în mod sigur există, iar atât timp cât e voință restul vine de la sine.

Desigur, n-o să fac asta singur, o să încerc să conving cât mai multă lume să mi se alăture, pentru că până la urmă astfel de călătorii sunt sănătoase dar și niște experiențe extraordinare.

Articolul participă la campania Bicicleta Roșie organizat de Coca Cola.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.