Published On: 28/06/20122.7 min read

Într-o zi cu soare ești la plajă. Stai pe spate pe șezlong și admiri prin ochelarii fumurii soarele ce se îmbină cu norii cei transparenți. Te întrebi dacă ți-ar mai trebui altceva dar nimic nu-ți tresare în minte pentru că te simți excelent și asta e tot ce contează. Nu-i așa că viața-i frumoasă?

Fericit, plaja îți oferă senzația de liniște. Simți cum datorită ei îți oferi un sentiment de liniște interioară, ești profund mulțumit de tine, ești fericit cu tine, ești mereu acolo unde ți-ai dorit să fii iar nimeni nu-ți poate lua asta. E un sentiment pe care doar tu-l cunoști, acel sentiment care te ridică în slăvi doar prin faptul că există și de fiecare dată când te cuprinde te face să tresari, te face să înțelegi ce ai devenit și cât de mult efort ai depus pentru asta. E sentimentul ce te face să te simți împlinit și să crezi că viața-i frumoasă.

Ai o viziune excelentă. În fața ta se află absolutul. Acel orizont ce îți oferă o inspirație unică către o creativitate inepuizabilă, iar tu ști că imaginația nu-ți joacă feste, nu acum când totul este atât de pur și perfect. Oriunde te-ai uita, oricât de mult ai încerca să-ți fixezi privirea pe un anumit punct îți este imposibil pentru că peisajul este atât de nuanțat și de complex încât ochii nu vor să stea locului, aceștia fugind neconteniți de la un element la altul însuflețiți de drogul ce expune retina imaginației.

Încerci să înțelegi dar nu e nimic de înțeles. Ai lumea la picioare, ești stăpânul universului iar tu ști că ești capabil de orice doar că nu ești atât de conștient de lucrul asta. Apogeul evoluției tale a fost atins iar acum te îndrepți către un nou vârf. Te simți asaltat de tot felul de idei și nu ști pe care să le pui mai repede în aplicare, ești nerăbdător. Ai vrea să le poți face pe toate o data și chiar încerci asta, iar indiferent de cât de bine o să-ți iasă tu ști că acel puțin care a fost dus la bun sfârșit e un puțin esențial, de la el începe totul și se sfârșește cu ceea ce va urma pe parcurs.

Perspectiva ta asupra lucrurilor este una verde. Ești un optimist doritor de lucruri noi în viața lui, un oportunist ce nu cunoaște eșecul. Nu te-ai întrebat niciodată de ce plantele sunt mereu verzi în jurul tău? Este simplu, pentru că îți zâmbesc înapoi, iar indiferent de cât de departe ar fi ele îți simt starea de spirit pe care o absorb și apoi o emana prin culoarea ce o reprezintă, verde.

Viața-i frumoasă. Privește orizontul și regăsește-te în el.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email
Politică

Fără spam. Îți promit.