Published On: 26/05/20121.8 min read

Crede în tine, în faptul că ești o persoană puternică, în tot ceea ce întreprinzi, în ceea ce simți și nu lăsa pe nimeni să îți spună altceva!

Ești o persoană formidabilă, poți să faci orice vrei indiferent de resursele pe care le ai, poți concepe orice indiferent de cât de dificili ar fii pașii, tu ești cel ce duce lucrurile la bun sfârșit oricare ar fii consecințele. Nu ești nevoit să alergi pentru a termina la timp, dar nici să stagnezi ca lucrurile să meargă. Ești acea persoană echilibrată ce-și calculează strategic următoarele cinci mișcări pentru ca totul să meargă conform planului.

Ești o persoană pașnică, acel gen de persoană căreia îi place să simtă tot ceea ce se petrece în jurul său, îți place să iubești și să fii iubit. Ești genul de persoană care încearcă să asocieze fiecărui lucru care te înconjoară un sentiment și asta pentru că îți pasă de oricine, iar indiferent de cât de mult urât ar fii într-un loc, tu ești în stare să scoți frumosul în evidența.

Ești o persoană veselă, mereu cu zâmbetul pe buze indiferent care ar fii problemele prin care treci. Ești acea persoană care știe să se automotiveze oricând e nevoie pentru a da tot ce e mai bun și cu toate că ești o persoană introvertită ai extrem de mulți prieteni apropiați care știi că vor fi acolo pentru ține în caz de nevoie.
Și în final, dar nu în cele din urmă, ești acea persoană optimistă care printr-o simplă discuție reușește să transmită energie celorlalți. Ești cea mai optimistă persoană pe care o cunoști și asta pentru că tu conștientizezi cel mai bine asta. Ești persoana al cărui zâmbet e atât de puternic încât datorită lui ceilalți te vor îndrăgi instantaneu.

Crede în tine. Tu ești acea persoană care poate să schimbe lumea, trebuie doar să conștientizezi asta!

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email
Politică

Fără spam. Îți promit.