Published On: 06/05/20121.3 min read

Puțin sau mult? Îndeajuns sau insuficient? Crezi că poți vizualiza situația atât de bine încat să crezi că 1% reprezintă o oportunitate? Că acel 1% reprezintă optimismul conștient? Că datorită acelui 1% tu poți privi partea plină a paharului? Crezi că minoritatea majoritară …

1% reprezintă o șansă, o decizie, o fracțiune, un moment, o schimbare. 1% reprezintă o totalitate.

Momentul în care tu ai ocazia să te afirmi, să dai tot ceea ce e mai bun din tine, să îți valorifici calitățile, să scoți în evidență fiecare colț al personalității. Momentul în care o simplă sclipirie poate schimba cursul acțiunii. Momentul în care tu decizi că totul capătă sens. Momentul în care 1% își face simțită prezența.

Capacitatea de a vizualiza, de a privi situația, acțiunea, faptele din unghiul necesar, abilitatea de a percepe lucrurile într-un mod diferit, al șaselea simț – sunt abilitățile cu care doar puțin dintre noi ne naștem.

Dar adevărul este că nu avem nevoie să ne naștem cu ele. Dacă ai poseda tot ce am enumerat mai sus, ai fi pus într-o situație mult prea ușoară, una în care nu ai prea multe de făcut deoarece nu ai fi nevoit să depui efortul obținerii acestora, nu ai fi nevoit sa parcurgi acel 1% vital.

1% – creativitate, viziune, spontaneitate, intuiție, devotament, rezonanță, carismă, responsabilitate, voință, inspirație, compasiune, tenacitate, cunoaștere, perseverență, optimism.

99% nu reprezintă nimic. 1% înseamnă totul. 1% este minoritatea majoritară.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.