Published On: 03/05/20121.2 min read

[…] îşi luă avânt, se ridică de la pământ şi începu să zboare. Era pentru prima dată când îi reuşise. Entuziasmat de acel sentiment de libertate, dădu din aripi cu putere şi se înălţă şi mai mult. Pentru întâia oară se simţea în al nouălea cer, aproape că emoţiile îl copleşiseră.

Credea că totul e doar un vis, încercase de prea multe ori ca să mai spere, de prea multe ori ca să mai creadă, se simţea insuportabil de bine. Vântul ce îi gâdila penele îi oferea senzaţia de nou şi pe lângă asta îl făcea să se simtă ca acasă, până la urmă cerul îi era un adăpost.

Vedea orizontul. Simţea că lumea e a lui, voia s-o traverseze de-a lungul şi de-a latul, voia să devină stăpânul universului. Plutea deasupra oraşului natal, în ochii lui străluceau luminile scânteietoare ale acestuia. Era oraşul ce-l maturizase şi motivase, o motivaţie ce-l făcuse să zboare, iar acum că putea face asta îl cuprinsese frica. Se gândea că dacă va pleca, nu va mai reuşi să se întoarcă. Cu toate acestea era încrezător in propriile forţe aşa că plecă. Plecă să exploreze o nouă lume plină de mister, neştiind cât de absorbit va fi de … acel sentiment de libertate.

Cauti modalitati practice prin care sa iti depasesti obstacolele?

♥ Mă numesc David Mitran

Scriu din 2009, iar pe blogul acesta public articole din 2012, având aproape 500 de articole publicate. În 2016 am scris prima carte, iar în 2021 am făcut publice pentru prima dată uneltele create. Lucrez cu oamenii și companiile și mă implic acolo unde sunt prezente obstacole, dezvoltând instrumente și unelte cu care oamenii și companiile să depășească obstacolele de care au parte. Citește mai multe despre mine accesând pagina „Despre”. Urmărește-mă pe instagram @davidtheoptimist.

Hai să ne cunoaștem

Ți-am pregătit o serie de emailuri în care îți vorbesc despre copilărie, educație și familie, despre sport și sănătate, despre ce am scris și cum am ajuns să scriu, despre marketing, business, public speaking și alte câteva subiecte. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos.

Prenume(Required)
Email

Fără spam. Îți promit.