Astăzi este vineri, iar dacă până acum nu te-ai decis ce vei face în weekend-ul acesta, am pentru tine două evenimente sâmbăta și încă unul duminica la care eu voi fi prezent și la care poți veni și tu. Sunt trei evenimente pe domenii diferite: sport, documentar și dans.

Când am vrut să scriu acest articol, plecasem la drum cu gândul de a promova doar unul din cele 3 evenimente, însă având în vedere că sunt evenimente din trei domenii diferite, m-am gândit că nu-i rău să ți le prezint pe toate, gândindu-mă că măcar unul din ele te va atrage și ne vom întâlni acolo.

Sport, documentar și dans. Fie îți place să alergi, fie îți place să vezi un documentar interesant despre un individ renumit, fie îți place să dansezi.

weekend-trei-evenimente

Aleargă pentru Spitalul Copiilor

Sâmbătă, adică mâine de dimineață, la ora 9:00, în Parcul Nicolae Romanescu, are loc un eveniment sportiv și totodată caritabil, prin intermediul căruia se strâng bănuți ce vor ajuta la construirea unui spital pentru copii. Nu te gândi că este o probă competitivă, pentru că nu este. Tot ce trebuie să faci este să fii prezent, să alergi în scop caritabil și să donezi măcar 1 leu.

Mai multe informații aici: Facebook | Website

Cunoaște-l pe Brâncuşi

Al doilea eveniment, tot sâmbătă, de la ora 12:00 și până la ora 17:00, de data aceasta la TRADEM, vei avea ocazia să vizionezi un documentar artistic despre viața și operele lui Constantin Brâncuși, numit „Calea Eroilor: Istoria unei capodopere”. Iar dacă vrei încă un motiv bun să fii prezent aici, te anunț că imediat după vizionarea documentarului va fi lansat un roman.

Mai multe informații aici: Facebook

Cupa națională de dans sportiv

Anul acesta este un an special pentru Craiova, deoarece are ocazia de a găzdui evenimentul numit Cupa Katamis 2015. Vor fi prezenți dansatori de toate vârstele, iar tu vei avea ocazia să le admiri dansurile standard și latino, și costumațiile speciale. Evenimentul va avea loc duminică, între orele 08:00 și 20:30 la Centrul Multifuncțional Craiova.

Mai multe informații aici: Facebook | Website

Așadar, acestea fiind spuse, dacă ai de gând să vii la unul din aceste evenimente, fă-mi cu mâna pentru că eu voi fi acolo.

Votează