EDIT: Am extras câștigătorul

Oameni buni, acum două săptămâni mă întorceam acasă după o piesă de teatru excepțională, o piesă pe care nu mă așteptam să o văd prea curând în Craiova. A fost cu adevărat minunată, însă nu o să repet ce am spus în articolul pe care l-am scris atunci.

În schimb, îmi doresc atât de mult încât să ai și tu ocazia să vezi o astfel de piesă, încât în urma conversațiilor avute cu Laurențiu Tudor, am ajuns să pot să ofer o invitație de două persoane. Ce zici, te încântă?

Din punctul meu de vedere este o piesă care chiar merită văzută, indiferent că faci rost de această invitație sau nu. Eu unul, voi cumpăra pentru a doua oară bilet. Iar dacă ești de părere că munca și arta trebuie apreciate, atunci în cadrul acestui mic concurs doar îți vei încerca norocul.

Piesa va avea loc pe data de 27 Martie 2015, într-o vineri, de la orele 20:30, iar pentru cei mai puțini norocoși, biletul este 12 lei. În New Arcade Pub, lângă Facultatea de Agronomie.

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs? Totul este simplu!

  1. Să locuiești în Craiova;
  2. Să dai share la această postare pe profilul tău de Facebook;
  3. Să scrii într-un comentariu, la această postare, ultima piesă de teatru văzută.

Te rog, în cadrul comentariului să folosești întregul tău nume și adresa de mail pe care o utilizezi cel mai des, pentru a te putea contacta în cazul în care câștigi!

Extragerea câștigătorului va avea loc într-un mod total aleatoriu, prin intermediul platformei random.org, iar în urma extragerii voi veni cu filmarea cu extragerea în care voi anunța câștigătorul.

Concursul se desfășoară începând de astăzi, până pe data de 25 Martie 2015, orele 23:59.

Invitația se ridică din New Arcade Pub, în aceeași seară cu spectacolul. Deci, tot ce trebuie să faci este să te prezinți.

* pe lângă respectiva extragere voi mai face încă două, astfel că, în cazul în care câștigătorul nu poate să-și onoreze premiul, invitația să fie oferită altei persoane, fără a fi realizată o extragere ulterioară.

* pagina de facebook a evenimentului

Să recapitulăm:

Data: 27 Martie, Vineri
Ora: 20:30
Locația: New Arcade Pub, în Craiova
Artist fee / bilet: 12 lei

Vei fi acolo? Sună acum și rezervă locuri pentru grupul tău de prieteni, la 0729.57.56.12.

În continuare te las cu câteva poze de data trecută.

Votează