Despre Webstock se spune că este cel mai mare eveniment în care subiectele abordate sunt cu și despre social media, comunicare online și trenduri în mobile. Și zic că „se spune” pentru că până acum n-am mai fost, motiv pentru care sunt foarte entuziasmat că am reușit să-mi obțin acreditarea ca blogger.

Evenimentul are loc pe 2 octombrie, la JW Mariott Grand Hotel, și va fi împărțit în 3 bucăți, după cum spune și programul: conferințe, micro-conferințe și premii Webstock, unde vor fi nominalizate 12 categorii de proiecte: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online.

blogger-acreditat-webstock

În schimb, anul acesta Webstock anunță că vine cu ceva special, ceva la care poți participa și tu ca cititor. Dacă ți s-a părut că o persoană este foarte populară pe internet, atunci o poți propune pentru „Online Personality of the Year” la link-ul http://goo.gl/forms/Yk8u3F31Dk, indiferent care este domeniul din care face parte, iar publicul o va vota.

Aș vrea să mai menționez câteva lucruri înainte să te las cu câteva link-uri ajutătoare și anume:

  • Webstock este o conferință ce se află la ediția a 8-a;
  • De-a lungul timpului a ajuns să se ridice la un nivel calitativ astfel încât să fie recunoscută ca cea mai bună conferință pe social media, comunicare online și mobile atrends;
  • Webstock este locul în care foarte multe companii sunt prezente, în special agenții de publicitate.

Dacă ești blogger și ai de gând să ratezi o astfel de ocazie, atunci ești fraier. Dacă ești blogger și dorești să participi, atunci solicită o invitație aici: http://www.2015.webstock.ro/solicita-invitatie/. Repede, repede, că sunt pe terminate.

Și, desigur, orice informație pe care dorești s-o afli despre conferință se găsește la http://www.2015.webstock.ro/. Eu abia aștept să văd care-s speakerii.

Votează