Pentru fiecare dintre noi, succesul înseamnă ceva diferit, însă fiecare dintre noi s-a aflat cel puțin o dată în situația în care își dorea succesul însă nu știa cum să ajungă acolo. Astfel de momente apar destul de des în viețile noastre, mai ales între 20 și 30 de ani, oamenii dorindu-și cu toții să știe cum să deschidă ușa secretă a succesului.

Însă de cele mai multe ori pentru această ușă nu avem cheia potrivită deoarece ne punem singuri tot felul de bariere. Dacă ești un ratat și invidiezi succesul altcuiva, atunci nu faci decât să îți ții la distanță propriul succes. La fel se întâmplă și dacă trăiești în trecut și te plângi de lucrurile negative de care ai avut parte. Toate acestea duc la crearea unui zid gros în jurul tău, și cu cât zidul persistă mai mult, cu atât va fi mai dificil să-l dărâmi.

secret-succesUna din ideile principale ale succesului este următoarea: atragi înspre tine lucruri la care te gândești foarte mult. Astfel că dacă te gândești la lipsuri, vei atrage lipsurile. Dacă te gândești la nedreptate, vei atrage și mai multă nedreptate. În schimb, dacă te gândești la bunăstare, atunci aceasta va fi a ta în cele din urmă.

Iar atunci când îndoielile și temerile ne țin în sclavie, este posibil să ne confruntăm cu o situație ce pare să fie fără de speranță. Însă ce putem face în acele momente? Trebuie să căutăm cheia ce va deschide ușa secretă a succesului.

florence-scovel-shin-usa-secreta-catre-succes-cartea-tiparita-500x500Căutarea nu va fi una ușoară, nu va avea loc într-un timp bine stabilit, însă cert este că trebuie ca această căutare să existe. Este nevoie ca noi să ne gândim la lucrurile bune ce ni s-au întâmplat dar și la acelea care ni se vor întâmpla. Drumul către cheia ce va deschide ușa secretă a succesului nu este nicidecum unul drept sau clar. Este unul pe care-l descoperim în urma activităților pe care le întreprindem și a perspectivelor pe care le dezvoltăm.

Gândește-te la toate activitățile pe care le ai. Ți-ai făcut o listă? Perfect! Câte dintre aceste activități îți aduc zâmbetul pe buze și câte nu? Toate activitățile care pe tine te fac să te simți bine îi vor face și pe cei din jurul tău să se simte bine, succesul de care tu ai parte fiind, în mod indirect, conectat la cei din jurul tău. Așa că, fii tu însuți interesat și ceilalți te vor găsi interesant.

Succesul nu este un secret, este un sistem!

Niciodată n-a fost mai clar decât acum. Și prin acum mă refer la acest moment în care avem acces la un volum atât de mare de informații și putem alege fix ceea ce ne dorim din acest imens volum. Pentru fiecare succesul este diferit, iar pentru fiecare succes în parte cheia poate fi descoperită extraordinar de ușor.

Problema apare atunci când mintea rațională și intelectul repetă într-una „nu se poate, nu are niciun rost!”. Va trebui să scăpăm de aceste gânduri cu ajutorul unor afirmații vitale. Spune-ți mereu că poți, că ești capabil, că vei avea parte de acele lucruri pe care le dorești, că ești minunat, că succesul este al tău. Orice lucru pozitiv care te duce tot mai aproape de ceea ce îți dorești trebuie afirmat cu voce tare!

Regulile jocului poate că sunt unele pe care Universul le stabilește, însă pe măsură ce tu te schimbi, se schimbă și regulile jocului. Simte-te bogat și plin de succes și dintr-o dată vei primi o sumă mare de bani sau un cadou minunat.

Votează