mixpanda_seminar_septembrie2014

Hai să te lămuresc în privința celor două cuvinte cheie din titlu, și anume seminar și MixPanda. Și pentru că ești atât de curios, voi începe cu MixPanda.

MixPanda este un concept ce își dorește să readucă în prim plan cuvântul Almanah, pe care sunt singur că foarte multe persoane l-au uitat. Termenul este pus în lumină prin intermediul unui produs extraordinar ce pune cap la cap informații atât de simple și totodată atât de esențiale pentru fiecare individ în parte. Pe scurt, cam asta reprezintă MixPanda, iar pe lung, poți afla mai multe de la ei de pe website sau venind la seminar.

Dacă ne referim la întreaga serie de seminarii vorbim despre motivație, dezvoltare personală, gândire pozitivă, sfaturi practice și multe altele. Dacă ne referim strict la seminarul de luna aceasta, vorbim despre fericire.

Dacă dorești să participi, tot ce trebuie să faci este fie să completezi formularul de mai jos, fie să trimiți un mail la office@mixpanda.ro cu titlul Participare Seminar MixPanda Septembrie – Tema fericire în care să specifici că o să fii acolo, cu câte persoane și un număr de contact pentru confirmare.

Seminarul va avea loc pe deta de 30 Septembrie 2014, ora 17:30, la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman ( sala mare ) din Craiova. Participarea la seminar este gratuită.

Aproape că uitasem. Uite și lista vorbitorilor de luna aceasta:

  • Irina Gruia: Psihoterapeut;
  • David Mitran: Fondator Vorbitor În Public și Fii Optimist și Antreprenor;
  • Mircea Ungureanu: Fondator MixPanda și Antreprenor;
  • Alina Voinea: Maestru Reiki;
  • Cristian Nicolae: Antreprenor și Trainer certificat John Maxwell România;
  • Ana Maria Ionescu.

Ne vedem acolo!

Uite câteva poze de la seminarul lunii august

 

Votează