seminar-mixpanda-octombrie-2014

Îți aduci aminte seminarul de luna trecută organizat de cei de la MixPanda? Ai fost acolo? În articolul precedent, explicam pe scurt ce înseamnă MixPanda, cui se adresează și cu ce se ocupă.

La sfârșitul lunii acesteia va fi din nou un seminar, cu o nouă temă în jurul căreia se vor afla discursurile, și anume curajul. Se va vorbi despre CURAJ, curajul de a face lucrurile așa cum trebuie, de a spune da sau nu, curajul de merge înainte, de a zâmbi, de a iubii.

Vor fi 5 vorbitori, iar durata întregului seminar va fi de două ore, timp în care vorbitorii vor împărtăși cu tine gânduri și experiențe personale prin care să-ți transmită ideea lor de curaj. Aceștia sunt următorii: David Mitran, Ana Maria Ionescu, Irina Gruia, Mircea Ungureanu și Cristian Toaxen.

Dacă dorești să-i vezi și să-i auzi pe cei 5 vorbitori, hai la seminarul MixPanda din data de 27 Octombrie 2014, ora 17:30, la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman ( sala mare ) din Craiova. Participarea este gratuită!

De ținut minte că seminarul se va termina cu un cadou pentru una din persoanele prezente, condiția fiind să aveți almanahul MixPanda achiziționat.

Dacă dorești să participi, tot ce trebuie să faci este fie să completezi formularul de mai jos, fie să trimiți un mail la office@mixpanda.ro cu titlul Participare Seminar MixPanda Octombrie – Tema Curaj în care să specifici că o să fii acolo, cu câte persoane și un număr de contact pentru confirmare.

Votează