seminar-mixpanda-octombrie-2014

Ce este MixPanda? MixPanda este un concept ce își dorește să readucă în prim plan cuvântul Almanah, pe care sunt singur că foarte multe persoane l-au uitat. Termenul este pus în lumină prin intermediul … [click for more info].

La sfârșitul lunii acesteia va fi din nou un seminar, cu o nouă temă în jurul căreia se vor afla discursurile, și anume libertate. Vor fi 5 vorbitori, iar durata întregului seminar va fi de două ore, timp în care vorbitorii vor împărtăși cu tine gânduri și experiențe personale prin care să-ți transmită ideea lor de libertate. Aceștia sunt următorii: David Mitran, Ana Maria Ionescu, Irina Gruia, Mircea Ungureanu și Andrei Sârbu.

Dacă dorești să-i vezi și să-i auzi pe cei 5 vorbitori, hai la seminarul MixPanda din data de 25 Noiembrie 2014, ora 17:00, la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman ( sala mare ) din Craiova. Participarea este gratuită!

Dacă dorești să participi, tot ce trebuie să faci este să trimiți un mail la office@mixpanda.ro cu titlul Participare Seminar MixPanda Noiembrie – Tema Libertate în care să specifici că o să fii acolo, cu câte persoane și un număr de contact pentru confirmare.

Votează