107 Secrete Ale Unei Gândiri Pozitive Pentru O Atitudine De Succes

 

 

GRATUIT
PE E-MAIL

FORMAT .PDF

Câteva din secretele pe care urmează să le descoperi

21/ Din orice experiență pe care o întreprinzi rezultă două lucruri la poluri opuse: ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut, ce ai făcut bine și ce nu ai făcut bine, ce ai învățat și ce nu ai învățat.
29/ Data viitoare când situația este prea dificilă, conștientizează un lucru: obstacolele sunt statice, tu ești în mișcare. Obstacolele de care ai avut parte sunt elemente ale trecutului, tu trăiești în prezent.
30/ Fiecare pas pe care îl faci acum ar trebui să te trimită cu gândul la ceea ce urmează să ai, nu la ce ai avut acum 10 ani și senzația de bine pe care ai impresia că ai avut-o.
36/ Încetează să crezi că ești atât de inteligent și învață noi lucruri, dezvoltă-ți noi abilități. Indiferent care ar fi vârsta la care te afli, nu-i niciodată târziu să ai parte de o nouă informație pe care să o pui îi practică pentru că niciodată nu-i prea târziu pentru noi experiențe.
43/ Motivația este precum o bacterie și se hrănește cu ceea ce ție îți place să faci.
50/ Mai important decât încercarea în sine este atitudinea pe care o ai față de încercare. Dacă tratezi totul cu zâmbetul pe buze, atunci eșecurile apărute în urma încercărilor tale nu te vor mai afecta atât de mult.
58/ Lucrurile, câteodată pot fi neînțelese, absurde sau deloc clare, însă linia de plutire este aceeași și mereu vei reveni la ea.
63/ Una din ideile principale ale succesului este următoarea: atragi înspre tine lucruri la care te gândești foarte mult. Astfel că dacă te gândești la lipsuri, vei atrage lipsurile. Dacă te gândești la nedreptate, vei atrage și mai multă nedreptate. În schimb, dacă te gândești la bunăstare, atunci aceasta va fi a ta în cele din urmă.
66/ Energia pe care o ai depinde foarte mult de cât de pozitiv ești și de cât de optimist gândești, iar energia ta este esențială pentru relațiile cu oamenii din jurul tău.
80/ Dacă există mai mult de o metodă pentru soluționarea problemei, atunci există mai multe metode pentru atingerea obiectivelor.

107 Secrete Ale Unei Gândiri Pozitive Pentru O Atitudine De Succes a fost conceput pentru a te ajuta să gândești pentru tine și despre tine, împuternicindu-ți activitățile cognitive cu scopul de a te duce către o versiune mai bună a propriei persoane.

Scopul lui este să te facă să conștientizezi că:

  • resursele de care dispui acum (timp, bani, intelect, etc.) sunt mai mult decât ai nevoie;
  • ești o persoană unică;
  • nu există niciun miracol, doar acțiune și reacțiune;
  • poți face tot ce îți propui.

 

 

GRATUIT
PE E-MAIL

FORMAT .PDF

107 Secrete Ale Unei Gândiri Pozitive Pentru O Atitudine De Succes
5 din 4 voturi