Săptămâna trecută am fost la un eveniment de cultură generală organizat de bunul meu prieten, Alin Mechenici, împreună cu prietena lui Mara Timoc.

Au bătut drum din Suedia până în România să viziteze țara și, printre altele, organizeze un eveniment de cultură generală.

Eu le-am zis că sunt pe lângă rău de tot și că nu știu ce e aia geografie, istorie sau orice altă informație pe care multă lume cică ar trebui s-o știe. Însă am văzut-o ca pe o provocare și m-am dus cu gândul de a mă distra, nicidecum de a câștiga ceva.

quiz-time-DSC_5512-min

Evenimentul a fost organizat în Craiova, și a constant în petrecerea a 90 de minute în care să răspunzi fulger (20 de secunde la dispoziție) la 40 de întrebări de cultură generală.

Au fost 3 echipe, iar echipa din care eu am făcut parte, așa cum era de așteptat, a ieșit pe ultimul loc. Multe răspunsuri le-am pus la nimereală și o bună parte din ele chiar le-am nimerit.

Însă, așa cum ziceam, nu m-am dus acolo ca să câștig cine știe ce premiu, cu toate că mi-ar fi plăcut să plec acasă cu o carte, însă m-am dus să mă simt bine. Și, poate, să învăț un lucru nou.

E clar că m-am simțit bine, altfel nu râdeam ca nebunul pe acolo. Și, totodată, am și reținut un lucru nou, pentru că mi-a rămas o răspunsul unei întrebări în minte.

Am aflat că există un record la ținut respirația. E un nene care și-a ținut respirația peste 24 de minute. Am crezut că-i o glumă bună, însă se pare că există și nebuni de genul ăsta.

Evenimentul s-a numit Quiz Time și de toată experiența de care am avut parte poți să ai și tu parte, dacă descarci aplicația Quiz Devil pe iPhone-ul tău.

De asemenea, și asta mi s-a părut cea mai bună idee, poți contacta organizatorii și le poți cere accesul pentru a organiza evenimentul în orașul tău. Astfel, nu doar că vei afla mai multe lucruri noi, însă vei avea parte de noi momente de distracție.

Aplicația o găsești în App Store, iar dacă ți se pare interesant și vrei ca evenimentul să fie la tine în oraș, atunci contactează organizatorii.

Website aplicație: http://www.quiztime.club/
Link aplicație App Store: https://itunes.apple.com/ro/app/quiz-devil/id997364954?mt=8
Contact Alin: alin [@] mechenici . ro
Contact Mara: luiza [@] maratimoc . ro

PS: Uite câteva din pozele de la eveniment:

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Pune-ți cultura generală la încercare!
5 din 2 voturi