Încă puțin și întrăm într-un nou an, cu noi obiective, noi aspirații, noi vise. Din punctul meu de vedere, începutul lui 2014 trebuie să fie unul entuziast, plin de acțiune, un început care să reprezinte motivația necesară pentru tot restul anului. Pentru tine ce reprezintă anul care vine și cum ai ales să-l planifici?

provocare_motivationala

În planificarea unei noi etape trebuie să ținem cont de câteva lucruri majore cum ar fi obiectivele pe care dorim să le atingem, motivația cu care întreprindem activitățile și motivul pentru care le întreprindem și eventual pașii prin care ajungem să îndeplinim obiectivele și aititudinea pe care o avem de-a lungul calatoriei. Am tot scris despre aceste etape, până acum, pe blog, așa că lansez către tine o provocare.

Nu, în acest articol nu vin cu provocarea. Acest articol are scopul de a te informa cu privire la provocarea motivațională ce urmează, însă nu vreau să rămâi doar curios, așa că voi veni cu câteva detalii. În fiecare zi din luna ianuarie vor fi implicate următoarele: citate motivaționale, analiză asupra citatelor respective împreună cu o introspecție, un îndemn și alte câteva elemente surpriză.

Nu dezvălui mai multe pentru că vreau să fii curios si nerabdător în același timp, așa că te las să descoperi pe 1 ianuarie despre ce va fi vorba.

Votează