coperta-3d-rep005Mereu mi-a plăcut să transmit, într-un fel sau altul, un gând pozitiv către Univers. Și de data asta sper să reușesc din nou, cu inițiativa pe care am avut-o. Acum vreo 10-12 zile mi-a venit o idee și am zis s-o pun în aplicare instant, chiar dacă aveam altele de care mă ocupam. Atât de mult mi-a plăcut.

Mi-am făcut o listă de bloggeri, le-am căutat datele de contact și le-am trimis un e-mail prin care le-am propus să colaborăm pentru a scoate un material motivațional. Și a ieșit ceva care mie-mi place tare mult. Sunt foarte mulțumit rezultat.

E-book-ul a fost gândit în scopul de a te face pe tine, cititorul, să prinzi mai mult curaj și să acționezi. Eu sunt de părere că fiecare dintre noi este unic, ceea ce mă face să cred că transmitem lucrurile într-un mod unic, iar tocmai din acest motiv mi-ar plăcea să te văd și pe tine scriind și exprimându-te.

În acest e-book vei descoperi poveștile a 15 bloggeri ( pe lângă mine ) care mie-mi plac mult, din diverse motive: fie modalitatea în care livrează mesajul este una foarte bună, fie sunt la început de drum și fiecare pas pe care îl fac către succesul lor pare să aibă foarte mult impact, fie au ceva al lor care te face să rămâi lângă ei. Și motivele pot continua.

Îmi doresc ca din acest e-book să rămâi cu cel puțin un gând pozitiv și cel puțin un blogger pe gustul tău, care să te impresioneze atât de mult, încât să ai curajul să-l contactezi și să schimbi două vorbe cu el.

Pe viitor sunt sigur că voi mai avea inițiative de genul acesta, așa că dacă alegi să descarci e-book-ul și să arunci un ochi peste el, te rog trimite-mi feedback-ul tău la contact @ davidmitran . ro pentru că asta mă va ajuta să îți ofer materiale de calitate pe viitor.

Descarcă GRATUIT e-book-ul

infografic-small

Votează