Începând cu luna martie, când am făcut un mic rebranding pentru latura mea blogosferică, am decis că trebuie să scriu câte 3 articole pe săptămână, în fiecare luni, miercuri și vineri. Au fost săptămâni în care am scris și câte 4 articole, însă niciodată sub 3.

Ei bine, din marte și până acum s-au întâmplat multe. Multe lucruri pe care trebuie să le rumeg și să le înțeleg. Totodată, în ultimele luni timpul meu a fost din ce în ce mai limitat și mi-a fost foarte greu să scriu articole de calitate. Iar în ceea ce privește următoarele 30 de zile, timpul îmi va fi și mai limitat, așa că prefer să nu scriu deloc, decât să scriu articole în care nu transmit nimic.

Și pentru că ăsta-i un articol în care doar doresc să te informez de situația actuală, îl închei prin a-ți spune că pentru 2016 îți pregătesc un proiect ( la care lucrez de două luni de zile ) în care te poți implica direct și în care vei învăța lucruri noi, în moduri practice.

De asemenea, 2016 va fi un an al provocărilor și al schimbărilor pentru mine. În cazul în care îți dorești același lucru, atunci îți spun că pe Facebook s-a format o mică comunitate de oameni care vor să își provoace stilul de viață.

Revin fix peste o lună.

Rămâi pozitiv,
David Mitran

Votează