Pe vremea mea, BACul a fost super simplu. Și am fost norocosul din ultima generație fără camere video în camerele de bacalaureat, ceea ce înseamnă că puteam să mai arunc un ochi în stânga și-n dreapta.

N-am fost niciodată un elev de nota 10 pentru că n-am considerat niciodată că informația pe care o voi învăța atunci mă va ajuta vreodată, iar cea mai mare notă pe care am luat-o a fost la informatică, un 7.80 la care au contribuit și restul colegilor, pentru că eu am urât Pascal.

Partea amuzantă a fost că ai mei colegi știau că eu știu informatică, și totul ajungea pe la mine cu mențiunea „Davide, ia vezi bă, e bine asta?” și eu ziceam că e bine și în același timp scriam și la mine. Puteam să-mi dau seama dacă sunt făcute cum trebuie, însă habar n-aveam să fac exercițiile ălea de la zero. Atât de puțin mi-a plăcut Pascal și programarea ( în general ).

Ei bine, trecând peste această mică poveste amuzantă și ajungând în momentul prezent, lucrurile s-au schimbat, dar nu prea mult. Materia este aceeași, modalitatea de punctare este cam aceeași, profesorii care dau notele sunt aceleași, mita e aceeași.

grile-adm-edit-1

Și partea proastă este că din momentul în care camerele acelea video au fost implementate, s-a observat cum rata de promovabilitate a început să scadă treptat, din ce în ce mai mult. Probabil că soluția ar fi să scoată camerele ălea video, dacă se dorește o rată de promovabilitate mai mare.

Însă eu zic că-i ok așa, pentru că selecția este mai dură și notele sunt mai pe bune.

Și pentru că știu că săptămâna asta care vine este evenimentul cel mare, adică BACul, pentru aceia care îl vor trece cu brio, am să le împărtășesc o informație care să-i ajute mai departe, la admiterea la facultate. Și chiar dacă dai anul viitor BACul, tot te va ajuta, pentru că este important să te apuci să înveți pentru admitere din timp.

Grilele de la admitere sunt mai ușor de rezolvat

grile-admitere-logoDacă alegi să dai la medicină, poliție sau drept, atunci această unealtă este pentru tine! Pe vremea mea, nu era admitere la facultatea pe care o alesesem, însă dacă era, mi-ar fi plăcut să am parte de o astfel de unealtă care să mă ajute să rezolv grilele mai rapid.

Platforma Grile-Admitere este cea mai performantă unealtă de lucru, cel mai eficient asistent personal, este o „mașinărie” care îți optimizează la maxim rezultatele în ceea ce privește modul de învățare.

În momentul de față s-a depășit numărul de 3000 de utilizatori pe această platformă, iar 3000 nu este un număr mic, având în vedere că platforma a fost lansată în luna decembrie a anului 2014.

Ce beneficii ai dacă alegi această platformă?

  • Ești mult mai eficient, timpul investit în rezolvarea grilelor va fi doar la câteva click-uri distanță, nemaifiind nevoie să răsfoiești paginile niciunei cărți;
  • Poți calcula progresul pe care îl ai în timp real, prin intermediul sistemului inteligent de statistici;
  • Poți face grile de oriunde, necesară fiind simpla conexiune la internet;
  • Datorită sistemului performant, ești mult mai productiv cu timpul tău;
  • Ai rezultatele de succes pe care ți le dorești și garanția că îți vei îmbunătăți cunoştinţele.

Dacă te încântă ideea, eu am 5 invitații pe care le pun la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să comentezi pe facebook că vrei o invitație pe această platformă, iar la sfârșit voi extrage în mod aleatoriu 5 câștigători. Ai timp să faci asta până la data de 30.06.2015, ora 23:59.

Dacă ai admiterea la facultate anul acesta sau anul viitor, atunci te învăț cum să fii mai eficient și să iei o notă mai…

Posted by David Mitran on Friday, 26 June 2015

Votează