Provocarea Motivațională – ziua 22

Acest citat mă duce cu gândul la ideea de anturaj și la cum, atunci când înaintăm în vârstă, simțim nevoia să îi păstrăm pe toți acei prieteni pe care i-am avut la 14 ani sau chiar mai mult. Însă, de la un moment dat în colo începi să vrei multe alte lucruri. Începi să vrei să descoperi, începi să vrei să te miști, începi să vrei să faci lucrurile să se îmtâmple, însă sunt persoane care la un moment dat făceau parte din grupul tău de prieteni care doar se plâng.

ziua22

Nu vrei să ajungi să faci acest lucru sau cel puțin nu vrei să ajungi să faci parte dintr-un anturaj de genul respectiv, pentru că, ușor, ușor, te vor atrage în mediul lor și vei avea aceeași gândire. La fel cum citatul care suna ceva de genul „petrece 5 ani lângă niște milionari și vei ajunge unul”, atunci consider că funcționează și acest citat. În cazul în care petreci 5 ani cu niște oameni care au o anumită gândire, vei ajunge să ai gândirea respectivă.

Cred că totul ține de cât de mult îți dorești să ajungi undeva. În cazul în care dorința este mare, atunci vei fi dispus să faci îndeajuns de multe sacrificii pentru a-ți atinge obiectivele. Nu, nu este ușor, asta-i clar. Însă nu poți renunța la visul tău doar pentru că alții nu au reușit. Continuă lupta până când visul se va materializa.

Iar în cazul în care ai nevoie de câteva motive, uite cinci motive pentru care să nu renunți la visul tău!

Trăim o singură dată!

Și fie că trăim pentru 50 sau 100 de ani, cu cât timpul trece, cu atât ajungem să trăim mai mult, cu atât căpătăm mai multă experiență, iar asta poate să fie scuza ta. Însă pentru a-ți materializa visul, nu ai nevoie de experiență, ci ai nevoie de motivație, voință și perseverență.

Ideea este că, de cele mai multe ori, ai o singură șansă la tot ceea ce înseamnă îndeplinirea visului, așa că ai grijă să nu dai greș, indiferent de cât de multe șanse consideri că ai avea. Folosește-te de cea inițială și ține cu dinții de ea!

Nu există niciun motiv pentru a fi realist

Cu cât vezi mai mult partea realistică, cu atât te vei opri mai mult și-ți vei pune un semn de întrebare. Nu ai nevoie de semne de întrebări. Ai nevoie de semne de exclamație care să rezulte dintr-o experiență. Am mai spus-o și o s-o mai spun. Acea doză de nebunie care te face să vezi dincolo de ceea ce pare a fi realist te face să ai succes și îți oferă uneltele necesare pentru a pășii către viitor.

Ai timp să-ți îndeplinești visul

Indiferent că ai 10 ani, 20 de ani sau 50 de ani, timpul încă este de partea ta. Cine spune că nu poți renunța la orice faci acum ce nu are legătură cu visul tău și să continui pe acea cărare care îți este destinată? Alege calea care te duce cât mai aproape de visul tău și continuă să mergi, iar orice s-ar întâmpla, important este să nu te oprești.

Meriți să fii fericit și de succes

Până la urmă, suntem egali, indiferent ce ar spune unul sau altul, în momentul în care ne naștem suntem egali. Așa că de ce să nu îți dorești să atingi cele mai înalte doze de energie pe care le-au atins și alții? Nu te limita doar la a-ți dori, ci limitează-te la a avea!

În cele din urmă vei reuși!

Da, va exista o finalitate și, în cazul în care nu renunți, sunt sigur că finalitatea va fi una pozitivă, de care te vei bucura. Alege să construiești! Alege să pui cărămidă peste cărămidă până când visul tău se va materializa și va ajunge în forma în care tu vrei să ajungă.

Iar pe final, pentru că am găsit un mesaj motivațional foarte interesant, m-am gândit să îl împărtășesc cu tine. Sună în felul următor:

I don’t know what that dream is that you have, I don’t care how disappointing it might have been as you’ve been working toward that dream, that that dream you hold in your mind…that it’s possible…that some of you already know that it’s hard, it’s not easy. It’s hard changing your life. That in the process of working on your dreams you are going to incur a lot of disappointment, a lot of failure, a lot of pain. There are moments when you are going to doubt yourself and say, “God, why is this happening to me?” I’m just trying to take care of my children and my mother, I’m not trying to steal or rob from anybody, how did this have to happen to me? For those of you who have experienced some hardships, don’t give up on your dreams. There are rough times that are gonna’ come, but they have not come to stay, they have come to pass!

Ești așteptat să te alături grupului de pe facebook!

Votează