Provocarea Motivațională – ziua 31

Acest citat mă duce cu gândul la felul în care vrem ca totul să fie perfect, felul în care vrem ca fiecare detaliu pe care noi îl setăm să fie și în realitate așa cum noi l-am setat, ceea ce nu o să se întâmple niciodată. Și consider că citatul acesta se referă foarte mult la așteptările pe care noi le avem. Ne așteptăm ca totul să iasă perfect și nu doar că ne așteptăm ca totul să iasă perfect, ceea ce nu este o greșeală, însă așteptăm ca acea așteptare să se întâmple și nu facem nimic din punctul respectiv de vedere.

ziua31A aștepta, ca ceva ce în mintea ta este perfect, să se întâmple, probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este undeva aproape de zero. Nu o să ai parte de ceva la un nivel perfect, cel puțin nu din prima și mai ales dacă lucrul respectiv nu l-ai făcut niciodată.

Degeaba simțim nevoia să stăm pe loc și să așteptăm considerând că lucrul respectiv va fi dintr-o dată mult mai bun, va fi îmbunătățit, și în loc să facem asta ar trebui ca pur și simplu să uităm nivelul la care se află ceea ce noi întreprindem și pur și simplu să pornim de la oricare ar fi nivelul respectiv și să-l îmbunătățim, să-i oferim valoare, prosperitate, imagine și așa mai departe.

Nu aștepta! Cu cât aștepți mai mult cu atât o să-ți fie mai greu să faci primul pas. Ține cont de o regulă și anume că primele 3 secunde sunt vitale în absolut tot ceea ce faci. Startul este cel mai important.

Însă, oricât de mult te-ai gândi că este vorba despre time management, nu este. Totul se rezumă la capacitatea ta de a împinge fiecare limită în exterior și de a continua să faci din ce în ce mai mult. Nu ai fost niciodată curios să vezi care îți sunt limitele iar atunci când le descoperi să pulsezi și mai mult să vezi ce se află dincolo de ele?

Motivează-te cu descoperirea elementelor care se află dincolo de limite și timpul va ajunge să fie de fiecare dată potrivit!

De asemenea, pentru că Provocarea Motivațională s-a terminat am câteva lucruri de spus și anume:

  1. Grupul provocării, cel creat pe facebook, va fi mereu disponibil, astfel că cei care doresc să participe, se pot alătura oricând și pot împărtăși în continuare analizele lor asupra citatelor;
  2. Cei care au fost activi vor primi o analiza asupra analizelor lor. Ce înseamnă acest lucru? Pe baza analizelor pe care le-ați avut la citatele respective vă voi ajuta să descoperiți ce vă motivează, ce elemente sunt necesare pentru o eventuală schimbare și cum te poziționezi într-un viitor apropiat, toate acestea bazate pe analizele pe care le-ați făcut.

Ești așteptat să te alături grupului de pe facebook!

Votează