Uneori motivația înseamnă doar recitirea unei simple fraze care să-ți aducă aminte unde ești, cine ești și ce anume ai de făcut. Acea frază care pune laolaltă toate amintirile pe care le ai, toate informațiile necesare, scopul și obiectivele tale și îți oferă acel entuziasm și energie din care rezultă puterea necesară pentru a face lucrurile să se întample. Și uite așa, dintr-o dată, în urma unei chestii de dimensiuni minore, ajungi să te simți cel mai puternic om, capabil de cele mai mărețe lucruri. În momentul respectiv știi cât de departe poți ajunge și cât de sus poți lovi. Este posibil ca respectivul moment să dureze puțin, iar pentru că articolul de astăzi nu este despre cum să păstrăm motivația, îți recomand să citesti articolul Metode prin care să ne motivăm constant.

fii_optimist_headSunt sigur că ai avut parte, cel puțin o dată, de acel moment în care simplitatea unui lucru pare să aibă puterea a sute de mii de alte lucruri și care să te propulseze dincolo de orice limită pe care o credeai posibilă. Acele momente sunt rare nu pentru că sunt puține, ci pentru că nu le căutăm. Realitatea este una tristă și constă în faptul că nu fugim după lucruri, nici măcar nu ne obosim să aruncăm un ochi să vedem ce se întâmplă și cum se întâmplă.

Primul lucru pe care ar trebui să-l facem ar fi să nu mai așteptăm, ci să luăm atitudine! Așteptăm prea mult ( posibil o minune ), iar oportunitățile pe care le avem vor trece pe lângă noi. Răbdarea este o chestiune prost înțeleasă. Nu spune nimeni că nu poți face lucrurile să se întâmple, răbdarea fiind acel moment în care lași lucrurile neînțelese, exterioare, care nu depind te tine, să se manifeste. În rest, dacă ai posibilitatea de a face lucrurile să se întample, de ce nu o faci?

Articolul de astăzi este despre un mesaj care să te energizeze. Un mesaj care să te facă să crezi că lucrurile se întâmplă prin simplul fapt că te implici, prin simplul fapt că îți dorești să vezi cum că ceea ce îți dorești prinde viață.

Dacă ți-a plăcut mesajul și consideri că te-a ajutat, alege să ajuți la rândul tău mai departe. Apasă butonul de share pe Facebook / Twitter / LinkedIn și astfel mesajul va ajunge la cât mai multă lume.

Votează