Și nu te gândi la nimic. Nu te gândi la probleme, nu te gândi la ieri, nu te gândi la nimic care ar putea fi negativ, la absolut nimic. Nu te gândi la cum să-ți lași gândurile să zboare, ci pur și simplu lasă-le și de îndată vei observa cum perspectivele tale sunt conturate de noi detalii, iar cum detaliile capătă anumite nuanțe colorate doar de imaginația ta.

Atunci când nu te limitezi și nu îți controlezi gândurile, acestea pot ajunge oriunde, spațiul și timpul fiind unele noi precum un nou simți abia dezvoltat, îmbălsămat cu tot felul de noi sentimente și emoții, presărat cu necunoscutul aflat dincolo de limitele actuale.

Dacă vrei să-ți definești limitele, lasă-ți gândurile să zboare și experimentează fiecare nouă idee, captează fiecare nou gând și transpune-l în realitate, fă-l să devină al tău. Este important să înveți să te detașezi de prezent, astfel tot ceea ce înseamnă prezent va fi transpus în trecut, iar noul prezent va fi lăsat în voia gândurilor zburătoare, pline de creativitate, imaginație și dorință.

cum-ar-fi-lucrurile-cunosti-sunt-iluziiCu toții am căzut pradă iluziilor orizontului. Cu toții am ajuns să ne limităm, ci nu să ne cunoaștem limitele. Știai că orizontul este o iluzie și că de fapt nu există niciun orizont? Cum ar fi dacă acum ai afla că toate lucrurile pe care le cunoști sunt, de fapt, iluzii? Cum ar fi dacă ar trebui să regândești totul și să reconstruiești totul?

Nu ai gândit niciodată atât de departe și nici nu cred că ai curajul. Nu ai curajul de a face ceea ce simți și nici măcar ce gândești, ci faci ceea ce gândesc ceilalți pentru că zona de confort în care te afli este locul care-ți asigură stagnarea mentală, fizică și spirituală cu care ai fost obișnuit. Depășește orice moment anost și conectează-te cu absolutul.

Și nu te gândi la nimic. Fă ceea ce simți, atunci când simți pentru că ceea ce simți este ceea ce te face fericit. Construiește totul în viață pe baza a ceea ce simți și vei fi răsplătit cu fericire, în speranța că vei ajunge să înțelegi în cele din urmă că regretele rezultate în urma dezamăgirilor nu te-au ajutat niciodată și nici măcar nu ți-au conturat, măcar puțin, personalitatea.

Iar în momentul în care vei rezona dincolo de gânduri, vei ajunge să fii unul singur, un optimist al cărui obiectiv va fi mereu același: să trăiești și să iubești cu zâmbetul pe buze.

Votează