În ultimul timp m-am tot gândit la informația pe care o livrez în cadrul articolelor mele și la cât de mult te ajută. Am ajuns la câteva rezultate în funcție de interacțiunea pe care am avut-o, însă îmi doresc ceva mai mult de atât.

Am gândit un formular care să ne ajute pe amândoi. Un formular cu câteva întrebări simple pe care, atunci când le completezi, eu voi putea știi cum să te ajut să-ți depășești obstacolele.

Formularul este de găsit aici: http://goo.gl/forms/tiY2yNtYEc.

La sfârșitul formularului vei avea posibilitatea să alegi, dacă dorești, să te ajut cu o sesiune de coaching de 30 de minute despre dificultatea de a depăși obstacolele. Dacă nu, răspunsurile tale vor fi în continuare bine venite și mă vor ajuta să îți ofer informație de calitate, în continuare, prin intermediul articolelor de pe blog.

sesiune-coaching-30-min

De ce fac asta?

Îmi doresc ca tot ceea ce împărtășesc cu tine să fie cât mai important și relevant pentru dezvoltarea ta. Și totodată, în urma informațiilor pe care mi le vei oferi, voi încerca să vin cu soluții practice prin care tu să reușești să treci peste dificultatea de care ai parte.

Pe lângă beneficiul tău, voi avea și eu parte de câteva. Primul va fi acela că voi reuși să te ajut cu adevărat. Al doilea va fi acela că voi reuși să fiu cât mai specific în informația pe care ți-o ofer. Al treilea va fi acela că voi reuși să strâng în jurul meu o comunitate de oameni care doresc să se schimbe și să depășească momentele dificile.

Așadar, dacă dorești un mic ajutor și totodată să te alături unei viitoare comunități de oameni schimbători și pozitivi, atunci completează formularul al cărui link este puțin mai sus.

Îți mulțumesc frumos pentru implicarea ta.

Rămâi pozitiv,
David Mitran.

Votează