1. Ce se găsește pe acest blog?

Pe acest blog se găsesc articole, cursuri, servicii și în curând vor fi și cărți, la care muncesc în momentul de față. Legat de articole, acestea sunt atât despre nișele dezvoltare personală, motivație, proactivitate, obiceiuri pozitive, cât și despre evenimentele la care particip și alte lucruri interesante pe care le găsesc pe internet.

2. Cum a luat naștere acest blog?

În 2009 m-am atins prima dată de un blog, însă era doar un simplu jurnal pe net, știut doar de câteva persoane apropiate. Apoi, în 2012 m-am trecut oficial pe fiioptimist.ro, ca mai târziu, în 2015 să fac un mic rebranding.

Am creat acest blog pentru că mi-am dorit să abordez și alte subiecte, mai generaliste.

3. Cine este autorul și cum îl pot contacta?

Eu mă numesc David Mihail Mitran, iar câteva lucruri despre mine le poți citi aici. Dacă vrei să colaborăm, atunci îmi găsești mail-ul la pagina de contact.

4. De unde sunt extrase ideile prezente pe acest blog?

Sunt o persoană care asimilează foarte repede lucrurile. Din momentul în care am preluat o informație, o pot vedea foarte ușor din diferite perspective. Ideile prezente aici sunt rezultatul cărților pe care le citesc și activităților pe care le întreprind.

5. De ce nu există secțiune de comentarii?

La un moment dat comentariile erau posibile. Ba chiar am organizat concursuri cu ajutorul lor. Însă moderarea comentariilor necesită timp, timp pe care îl pot investii în altceva. Consider că dacă oamenii vor să-și exprime opiniile, o pot face pe Facebook sau alte rețele de socializare, care facilitează schimbul de opinie foarte bine.

6. Pot să scriu pe acest blog?

Din partea celorlalți accept două tipuri de „scrieri”.

Primul tip de scriere ar fi acela care ar avea ceva în comun cu subiectele abordate la mine pe blog. Dacă vrei să scrii articole despre avioane, s-ar putea ca acest loc să nu fie cel mai ideal, însă dacă vrei să abordezi motivația, succesul, perseverența din punctul tău de vedere, atunci dă-mi un mail.

În al doilea rând, dacă ești o persoană care face lucruri minunate sau cunoști o astfel de persoană, atunci ajută-mă să te ajut și trimite-mi câteva detalii despre proiectele sau activitățile cu care te ocupi. În mod sigur am câteva întrebări și pentru tine, pe care să le punem frumos sub forma unui interviu.

Întrebări frecvente
5 din 9 voturi