CUM CUMPĂR

Produsul va fi adăugat în coșul de cumparături, după care se face plata. Pentru a finaliza comanda, nu aveți nevoie de crearea unui cont.

CUM PLĂTESC

Există 2 moduri acceptate de efectuare a plății:

1. plata cu cardul la efectuarea comenzii, prin intermediul cardului de credit/debit – pentru livrările în afara Romaniei și pentru produsele netangibile (carti electronice, carti audio, cursuri online care le primesti pe email).

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Pentru asigurarea securității tranzactiilor pentru procesarea plăților cu cardul folosim serviciile MobilPay. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele MobilPay. Nu solicitam și nu stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

2. Plata ramburs la primirea coletului (doar pentru coletele livrate pe teritoriul României, în cazul produselor fizice)

Te rugăm să faci comanda cu plata ramburs doar dacă:
– ești în localitatea de livrare în urmatoarele 4-8 zile;
– vei avea banii necesari pentru achitarea comenzii.

LIVRARE

Livrarea produselor fizice se face în România în 1-5 zile lucratoare de la data la care s-a finalizat comanda, printr-un serviciu de curierat sau prin Poșta Română.

Sunt acceptate și comenzi cu livrare în strainatate cu observația că tarifele de transport sunt diferite față de cele afișate pe site și vor fi communicate prin e-mail. În cazul în care doriți livrare în afara României, acest lucru se poate realiza, urmând ca detaliile suplimentare cu privire la taxe și preț total să vă fie comunicate ulterior. Plata în cazul persoanelor din afara țării se va face exclusiv prin cardurile de credit acceptate la plată de MobilPay. Coletul ajunge în aceste zone în 7-25 de zile lucratoare, în funcție de destinație. Dacă destinația la care vrei să trimiți coletul nu este pe lista noastră de trimiteri, te rog să ne scrii cu ajutorul formularului de contact.

Informații utile
5 din 8 voturi