Încetează!

Încetează să fii tot ceea ce își doresc ceilalți ca tu să fii și descoperă cine ar trebui să devii. Investește în fiecare zi în asta și într-un moment, exact în acel moment în care te aștepți mai puțin, sufletul ți se va umple cu satisfacție.

Încetează să te mai gândești dacă ceea ce faci e bine sau rău. Până la urmă, nimic nu-i nici bine, nici rău, sau totul-i și bine și rău. Important este ca tu să vezi partea pozitivă în ceea ce faci. Și da, se presupune că ar trebui să faci, nu să gândești.

Încetează să te mai complaci în tot felul situații și muncește până când tot greul de care ai parte devine insesizabil, suportabil. Lucrurile nu vor ajunge la tine niciodată printr-o minune, niciodată! Realizează asta și continuă să faci ceea ce ți-ai propus să faci, indiferent de situația în care te afli.

inceteaza-mesaj-pentru-tine

Încetează să mai visezi și să crezi că vei avea parte de un lucru doar pentru că ți-l dorești. A visa înseamnă a-ți crea mental perspective în care tu doar ai parte de lucruri, însă mental nu îți creezi nicio perspectivă în care muncești pentru acel lucru, ci pur și simplu îl vezi cum e al tău. Oprește-te din visat și obține ceea ce meriți cu adevărat.

Încetează să crezi că ești atât de inteligent și învață noi lucruri, dezvoltă-ți noi abilități. Indiferent care ar fi vârsta la care te afli, nu-i niciodată târziu să ai parte de o nouă informație pe care s-o pui îi practică pentru că niciodată nu-i prea târziu pentru noi experiențe.

Încetează să te agăți mereu și mereu de aceeaşi zonă de confort. Momentele în care te simți confortabil sunt momentele în care ar trebui să te ridici, să-ți tragi o palmă și să acționezi. Confortul este doar acel moment în care creierul se relaxează, iar noaptea, când dormi, are  tot timpul să facă asta.

Încetează să fii atât de arogant și să îți însușești meritele și beneficiile altora. Nu ești cu nimic mai presus decât cei de lângă tine, iar dacă vrei să ai parte de viziunea de succes a celor din jurul tău ( și te asigur că fiecare are câte una ) atunci tratează-i pe fiecare din cei care te înconjoară cel puțin cu egalitate.

Încetează să-ți irosești timpul cu persoanele care nu-ți merită timpul. Ajută-i pe aceia care merită să fie ajutați și care știu să aprecieze. Pentru fiecare secundă pe care o investești în ceilalți ai cu o secundă mai puțin de investit în tine, așa că investește cu cap.

Încetează să te mai implici doar de dragul de a bifa ceva sau de a băga niște bani în buzunar. Dacă alegi să faci o acțiune, să îndeplinești un task sau să fii alături de cineva, atunci fă asta până la capăt. Implică-te cu toată inima și până la ultimul strop de efort.

Încetează să setezi obiective și să uiți de ele. Sau, și mai rău, încetează să începi lucruri și să le lași neterminate. Fiecare pas făcut te duce tot mai aproape de rezultatul final. Fiecare efort depus te duce tot mai aproape de satisfacția finală după care toți ne uităm orbește. Pasul pe care acum îl faci este cel mai important pas făcut vreodată. Nu cel de ieri. Nici cel de mâine.

Încetează să renunți doar pentru că situația începe să nu mai fie pe placul tău și confortul nu mai este același. În loc să renunți, descoperă problema și atribuie-i o soluție. Ești un luptător, vei fi un campion. A renunța nu face parte din mentalitatea ta!

Încetează!

Și devino un exemplu de admirat și de urmat.

Încetează! Mesajul ăsta-i pentru tine!
5 din 1 voturi