N-am experimentat niciodată cum este să stai la capătul celălalt al liniei, într-un call center. Și, sincer să fiu, din informațiile pe care le-am primit până acum de la cei din jurul meu, am ajuns să cred că este un job cu un nivel mare de stres, în care trebuie să ai extraordinar de multă răbdare. Însă aceste gânduri sunt doar la un nivel vag.

O să îmi formez cu adevărat o opinie în curând, când o să am ocazia să ajung într-un call center, mai exact vinerea aceasta. Însă, până a povesti despre ce ar trebui să se întâmple acolo și cum poți fi și tu implicat ( pentru că dacă vrei, se poate ), vreau să-ți prezint cele două motive pentru care aleg să fac asta:

  1. Cu toate că timpul petrecut acolo va fi scurt, vreau să văd dacă un astfel de job este cu adevărat stresant sau nu. De foarte multă răbdare cred că este nevoie, dar sunt curios de unde ar putea apărea stresul.
  2. Sper că voi avea posibilitatea să simt pe propria piele, măcar puțin, din cultura organizațională a acestui call center, care se află la un nivel multinațional.

experiment-call-center

Ce o să se întâmple acolo și cum poți fi tu implicat

Ei bine, am fost invitat de către CGS ca vinerea aceasta să experimentez o zi într-un call center, alături de încă 9 bloggeri. Activitatea va începe de la 12:30, iar înainte de asta voi avea parte de un training de o oră în care să învăț cum să răspund la telefon și să-ți vorbesc frumos, asta în cazul în care alegi să suni.

De ce să suni? Păi, suni dacă vrei să afli cu ce se mănâncă outsourcing-ul, dacă vrei să afli mai multe despre compania CGS sau dacă vrei să afli mai multe despre o carieră în domeniu.

În cazul în care nu-ți răspund eu, o să-ți răspundă unul din ceilalți 9 bloggeri care vor fi alături de mine: Cristian FloreaDaniela BojincăAnca PintiliiLivia IușanDiana DucăAndrei OtineanuMădălina IancuCristian Ghingheș, Bianca Ceică.

Numerele de telefon disponibile vor fi 0215.293.848 sau 0215.293.849, între 12:30 și 14:30, în ziua de 22.05.2015.

Dar stai puțin, că asta nu-i tot. Te grăbeai să pleci?

După cele 2 ore în care poți să afli tot felul de informații noi, participarea ta va fi premiată, pentru că din toți cei care sună, se vor alege 5 premianți, prin tragere la sorți, fiecare alegându-se cu 50 de euro.

Cam cât de tare-i asta? Vinerea aceasta aștept telefonul tău și promit să revin cu un articol în care să-ți povestesc despre cum a fost totul.

Votează