Acum o săptămână postam un articol în care anunțam că va fi TEDxYouth în Craiova, pe data de 6 decembrie, și din păcate biletele se cam vânduseră. Acum revin cu o veste minunată și spun că pun la bătaie două invitații, pe care voi, cititorii, le puteți câștiga în mod gratuit.

invitatii-tedxyouth-craiova

Ce trebuie să faci pentru a câștiga cele una din cele două invitații? Pașii sunt simpli:

1. Apeși butonul Like al paginii Vorbitor în Public.

2. Lași un comentariu la acest articol, cu numele real și e-mail-ul pe care dorești să fii contactat, în care spui de ce ți-ai dori să fii prezent la un astfel de eveniment.

Extragerea va fi cu ajutorul platformei random.org și în urma extragerii voi veni cu filmarea cu extragerea, în care voi anunța câștigătorii. Concursul se desfășoară începând de astăzi, 26.11.2014, până la 02.12.2014, orele 23:59. În ziua imediat următoare voi anunța câștigătorii, care vor fi contactați personal pentru ridicarea premiului.

* pe lângă cele două extrageri vor fi alese încă două rezerve, astfel că, în cazul în care câștigătorii nu pot să-și onoreze premiul, invitațiile să fie oferite altor persoane, fără a fi realizată altă extragere.
* link către eveniment pe FaceBook.

Câștigătorii au fost anunțați aici!

Câștigă Două Invitații La TEDxYouth În Craiova
5 din 1 voturi