Ei bine, n-ar avea rost să spun ce reprezintă acest e-book, pentru că am făcut-o deja în articolul anterior. În schimb, aș dori să spun alte câteva lucruri despre el și să menționez câteva din motivele pentru care am decis să vin cu o completare.

E-book-ul a pornit ca o simplă idee prin care vroiam să strâng câteva povești laolaltă, povești ale bloggerilor, care să motiveze și să inspire, dorindu-mi să văd o comunitate cât mai mare de bloggeri.

Ideea a rămas aceeași, însă acel „câteva” s-a transformat în ceva mai mare, dorindu-mi ca în cele din urmă e-book-ul să conțină 100 de povești. Dacă în primă fază e-book-ul îți prezenta 16 bloggeri, acum am mai strâns câțiva și am dus numărul la 26, în cele din urmă dorindu-mi să ajung la 100.

Habar n-aveam că după ce i-am strâns pe primii 16 o să revin la el și o să vreau să măresc lista, însă se pare că ideea a fost pe placul cititorilor așa că m-am conformat.

coperta-3d-rep005-smallConsider că e-book-ul „ Poveștile Bloggerilor ” te va ajuta în următoarele 3 situații:

  • Dacă nu ai blog și dorești să-ți faci;
  • Dacă ai blog și ești la început de drum;
  • Dacă ai blog și vrei să împărtășești povestea ta cu ceilalți.

Având în vedere această ultimă situație, îți lansez următoarea provocare: fă-ți blog, creează-ți o poveste mișto și apoi alătură-te e-book-ului.

Și pentru că spuneam că îmi doresc ca numărul acesta să crească, o să încerc de acum în colo să adaug măcar 5 bloggeri în fiecare lună în e-book. Cu toate acestea, dacă dorești să faci parte din el, fără ca eu să te contactez, tot ce trebuie să faci este să răspunzi la următoarele 3 întrebări și să-mi trimiți răspunsurile pe adresa de mail care o găsești la pagina de contact împreună cu o poză cu tine de 1000×1000 px:

  1. Când și cum te-ai apucat de blogging? Care e povestea ta?
  2. De ce nu ai renunțat? Care au fost motivele pentru care ai ajuns să continui să scrii până în ziua de astăzi?
  3. Care sunt cele mai mari trei oportunități de care ai avut parte de-a lungul activităților blogosferice?

Ia în considerare faptul că dacă vrei să trimiți răspunsuri la întrebările de mai sus, ar trebui să dezvolți cât de cât răspunsurile și să nu scrii de mântuială. Un număr de 200-500 cuvinte pentru fiecare răspuns în parte ar fi ok.

Descarcă GRATUIT e-book-ul

Votează