Până nu de mult am realizat că absolut orice mi-am dorit până acum, am ajuns să pot avea. Mi-am dorit să schimb laptop-ul, l-am schimbat. Mi-am dorit să am un job mai diferit, îl am. Mi-am dorit să experimentez tot felul de emoții noi, am avut parte și de asta. Mi-am dorit să alerg un maraton când aveam numai 3 luni de antrenament și l-am alergat. Mi-am dorit să am din ce în ce mai multe vizite pe blog, se pare că se întâmplă și asta, în momentul de față având o creștere de 30% față de luna trecută.

Așa că, dacă te alături visului meu de a face înconjurul lumii, te asigur că îl vom face. Sunt un optimist încăpățânat care duce la bun sfârșit ce își pune în minte. Dacă îmi pun pe lista de obiective că voi ajunge într-un anumit loc, atunci voi fi acolo, indiferent cât de greu ar fi. De ce? Pentru că îmi place să-mi demonstrez că sunt în stare, lucrul ăsta oferindu-mi o senzație de satisfacție enormă.

Iar în înconjurul meu al lumii, aș trece pe listă următoarele țări: Australia (Tazmania), Egipt (în general pentru piramide), Turcia (Denizli), Columbia (Râul Curcubeu), Maldive (pentru insulițe), Canada (Parcul Național Jasper), Madagascar, Uniunea Myanmar (Templele Bagan) și ar mai fi câteva.

vis-inconjurul-lumii

Probabil lista se va schimba în timp, iar ordinea va fi în funcție de principii și de mofturile de moment, însă îmi doresc să ajung în fiecare din locurile de mai sus și în alte câteva. Iar dacă dorești, poți să te alături mie în înconjurul lumii.

Însă știi cum se spune, când îți dorești să schimbi lumea, ar fi important să începi cu orașul în care locuiești pentru că șansele sunt ceva mai mari să poți schimba ceva. La fel consider că este și cu vizitatul sau cu orice alt lucru pe care dorim să-l facem – cred că ar trebui să începem cu locul în care ne aflăm.

Dacă locul în care ne aflăm nu a fost explorat sau schimbat îndeajuns de mult, cum ar fi ca atunci când avem timp, să mai ieșim pe străduțele necunoscute, să mai mergem la evenimentele noi, să mai cunoaștem oameni noi, să avem parte de perspective noi?

Orașul Craiova, cel în care m-am născut și locuiesc, este în continuă schimbare, lucru care mă face încă să rămân aici și să contribui la schimbarea lui. Însă asta nu înseamnă că nu o să plec, anul acesta având pe lista mea, de văzut și de trăit, Adana și Londra.

Iar dacă te întrebi cum ar putea Craiova fi trecută pe o listă a înconjurului lumii, atunci am pentru tine un răspuns pe care l-am primit și eu. Se pare că Vunk, băieții ăia simpatici care cântă frumos, au făcut Înconjurul Lumii și au fost deja în 18 orașe în care au concertat alături de un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist și un percuționist. S-au decis ca orașul Craiova va avea onoarea de a încheia acest înconjur al lumii, până în Craiova mai aflându-se pe listă alte 5 orașe ce au fost anunțate deja pe Pagina de Facebook a trupei.

Vunk-Turneu-Inconjurul-lumii

În Craiova, băieții de la trupa Vunk, vor ajunge pe data de 25 mai, la Filarmonica Oltenia, așa că mai ai ceva timp să te gândești dacă merită sau nu să audiezi cele mai bune piese ale trupei.

Bilete găsești online, însă sunt curios dacă o să te alături și tu celor 8500 de visători care au luat parte la concertele din turneul „Înconjurul Lumii”.

Votează